Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mensā-Bonsū 2 gadu diskvalifikācija, "Efes" piesaista "Unicaja" līderi Grendžeru

Andrejs Siliņš

Mensā-Bonsū 2 gadu diskvalifikācija, "Efes" piesaista "Unicaja" līderi Grendžeru
Pops Mensā-Bonsū
Foto: AFP/Scanpix

Britu basketbolists Pops Mensā-Bonsū, kurš savulaik spēlējis Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), bet aizvadītajā sezonā spēlēja Grieķijā, par dopinga lietošanu diskvalificēts uz diviem gadiem. Stambulas "Anadolu Efes" noslēgusi līgumu ar urugvajiešu aizsargu Džeisonu Grendžeru.

31 gadu vecais Mensā-Bonsū aizvadītajā sezonā lielākoties spēlēja Grieķijas klubā Atēnu AEK, lai gan sezonu iesāka Jeruzalemes "Hapoel" vienībā. Maijā spēka uzbrucēja organismā tika konstatēta nandrolona klātbūtne. Sankcijas bijušas bargas - savulaik piecās dažādās NBA komandās spēlējušais Mensā-Bonsū diskvalificēts uz diviem gadiem.

Turcijas vicečempione Stambulas "Anadolu Efes" jaunajā sezonā pastiprinās sastāvu ar urugvajiešu saspēles vadītāju Džeisonu Grendžeru. 25 gadus vecais aizsargs aizvadīja teicamu ULEB Eirolīgas sezonu, kļūstot par vienu no Malagas "Unicaja" līderiem - 25,6 minūtēs 10,2 punkti, 4,2 rezultatīvas piespēles un 2,7 atlēkušās bumbas. 188 centimetrus garais Grendžers, kuram ir arī Itālijas pilsonība, pirmo reizi profesionāli spēlēs ārpus Spānijas - no 2006. līdz 2013. gadam spēlētājs pārstāvēja Madrides "Estudiantes".

Līgumu ar Grendžeru "Anadolu Efes" noslēgusi uz divām sezonām.

Cits turku klubs Stambulas "Galatasaray" veicot pārrunas ar amerikāņu aizsargu Pū Džīteru, kurš pēc sezonas Ķīnā pēdējos mēnešos ar "Limoges" izcīnīja Francijas čempiontitulu. Džīters, kuram ir arī Ukrainas pase, Francijā vidēji guva 13,6 punktus, atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,2 bumbas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-26 16:23, pirms 9 gadiem
filatov1986 rakstīja: Par visadam bonsam bezjedzigi raksti atri cepas, bet par pashmaju baleliniem, kuriem jau ligumi Eiropa gan neko nezinam, ja Andrej?
pastāsti mums arī, lūdzu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja