Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

VSB kanālā Eirolīgas Top16 7. kārtas spēles

VSB kanālā Eirolīgas Top16 7. kārtas spēles
Jānis Strēlnieks
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 septītās kārtas spēles: Maskavas apgabala Khimki – Madrides Real, Fenerbahce – Malagas Unicaja, Dāvja Bertāna Laboral Kutxa – Jāņa Strēlnieka Brose Baskets, Maskavas CSKA – Olympiacos, Barcelona – Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris un Panathinaikos – Anadolu Efes.

Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 septītajā kārtā Dāvja Bertāna Laboral Kutxa savā laukumā tiksies ar Jāņa Strēlnieka Brose Baskets. Abiem klubiem joprojām ir labas izredzes sasniegt ceturtdaļfinālu. Bertāna Laboral Kutxa ar 4 uzvarām 6 spēlēs kopā ar CSKA un Khimki F grupā dala pirmo vietu. Strēlnieka Brose Baskets ar 3 panākumiem kopā ar Madrides Real un Olympiacos atpaliek tikai par uzvaras tiesu.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Komandas, kuras pēdējos gados izcēlušās ar izcilu spēli uzbrukumā, pagājušajā nedēļā piedzīvoja vilšanos. Khimki pēc laba sākuma pēdējās 15 minūtēs guva tikai 21 punktu un zaudēja Pirejā, kamēr Real nespēja atrast precizitāti visas spēles garumā un piekāpās Laboral Kutxa. Tādēļ jo grūtāk paredzēt, kas gaidāms šonedēļ. Regulārajā sezonā abas savstarpējās spēles uzvarēja Khimki.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Šobrīd karstākā komanda Eirolīgā Stambulas Fenerbahce ir uzvarējusi astoņas Eirolīgas spēles pēc kārtas un ir vienīgā komanda, kas TOP 16 spēlē bez zaudējumiem. Pretiniekiem Malagas Unicaja tik labi neveicās - piedzīvoti trīs zaudējumi pec kārtas. Fenerbahce ir otra rezultatīvākā komanda, bet Unicaja izceļas ar maz ielaistiem punktiem. Treneriem Obradovičam un Plazam bus jāpalauza galva, kā savus trumpjus pārvērst uzvarā. Grūtāks uzdevums ir Unicaja, jo Fenerbahce savā laukumā Eirolīgā nav zaudējusi kopš pagājušā gada janvāra.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Jāredz! Dāvis Bertāns pret Jāni Strēlnieku. Divi (vienreiz pat trīs) latviešu basketbolisti Eirolīgas TOP 16 spēlēs 15 gadu laikā līdz šim tikušies tikai četras reizes. Vēl retāk abiem bijušas nozīmīgas lomas savās komandās. Nekad agrāk abi nav pārstāvējuši komandas, kurām ir reālas izredzes sasniegt ceturtdaļfinālu.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Eirolīgas klasika! CSKA un Olympiacos tiekas pirmo reizi, kopš pagājušās sezonas pusfināla, kur Vasilis Spanulis izrāva uzvaru Grieķijas klubam. CSKA ir jaudīgākais uzbrukums Eirolīgā, bet Olympicos vienmēr ir izcēlušies ar dzelžainu aizsardzību. Nando Dekolo un Milošs Teodosičs pret Vasili Spanuli un Georgi Printezi, kurš ir uz viļņa, pēc savas karjeras labākās spēles pagājušajā nedēļā – Maskavā solās būt aizraujoša cīņa.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Rakstot no turnīra tabulas viedokļa, nebūs melots, norādot, ka piektdienas vakarā paredzēta divu F grupas pastarīšu savstarpējā spēle. Žalgiri dažādas grūtības vajā visu sezonu, turklāt TOP 16 Lietuvas čempioniem viegli klājies nav nekad, bet pirmo reizi Eirolīgā, tik ilgā laika posmā, ļoti nevarīga kļuvusi varenā Barcelona, no pēdējām deviņām spēlēm uzvarot tikai divas! Turklāt šosezon, Katalonijas klubs paklupis arī pret Žalgiri (88:92).”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 11.februārī 18:55 Maskavas apg. Khimki – Madrides Real
• Ceturtdien, 11.februārī 20:55 Fenerbahce – Malagas Unicaja
• Ceturtdien, 11.februārī 23:30 Laboral Kutxa – Brose Baskets
• Piektdien, 12.februārī 19:40 Maskavas CSKA – Olympiacos
• Piektdien, 12.februārī 21:55 Barcelona – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 12.februārī 00:00 Panathinaikos – Anadolu Efes

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2016-02-10 18:22, pirms 8 gadiem
Kāds var no VSB paskaidrot kāpēc divu latviešu pārstāvēto klubu Brose Basket - Kutha spēli nerāda tiešraidē, bet gan rāda ierakstā pilnīgi nepieņemamā laikā??

Kāpēc izvēle ir kritusi uz Fenerbache - Unicaja spēli? Tāpēc ka tur spēlē viens lietuvietis??

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Jāredz! Dāvis Bertāns pret Jāni Strēlnieku. Divi (vienreiz pat trīs) latviešu basketbolisti Eirolīgas TOP 16 spēlēs 15 gadu laikā līdz šim tikušies tikai četras reizes. Vēl retāk abiem bijušas nozīmīgas lomas savās komandās. Nekad agrāk abi nav pārstāvējuši komandas, kurām ir reālas izredzes sasniegt ceturtdaļfinālu.”

Jāredz kā saka Bergmanis - nu tad skatīsimies - pusnaktī un 2os nakti iesim gulēt! Ideāli!!

Paldies VSB!!
, 2016-02-10 18:33, pirms 8 gadiem
Idiotisms! Galveno maču, kurā spēlē 2 letiņi, rāda ierakstā, bet LIVE laiž kaut kādu divu pilnīgi vienaldzīgu klubu mačošanos! Ar kuru vietu domā VSB?
, 2016-02-10 18:48, pirms 8 gadiem
Vienmēr esmu teicis, ka tas VSB ir sūda kantoris!!!
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.