Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Andževa ''Real'' dramatiskā spēlē otro gadu pēc kārtas triumfē jauniešu Eirolīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Andževa ''Real'' dramatiskā spēlē otro gadu pēc kārtas triumfē jauniešu Eirolīgā
Adrians Andževs. Foto: EuroLeague

Šodien par jauniešu Eirolīgas čempioni otro sezonu pēc kārtas un piekto komandas vēsturē kļuvusi Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'' U18, kas pamatlaika izskaņā atspēlējās un papildlaika galotnē nospēlēja aukstasinīgāk, ar 85:84 uzvarot Parīzes PFBB INSEP U18 komandu.

Šodien par jauniešu Eirolīgas 2023./2024. gada sezonas čempioni kļuva Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'', kas dramatiskā mačā pagarinājumā ar 85:84 pieveica Parīzes PFBB INSEP U18 komandu.

Pamatlaika pēdējā minūtē pēc trīs punktu gājiena Parīzes klubs izvirzījās vadībā ar 73:70, bet pēc minūtes pārtraukuma jau nākamajā uzbrukumā ''Real'' līderis Hugo Gonsaless ar tālmetienu rezultātu izlīdzināja. Pamatlaika izskaņā Parīzes klubs neizmantoja iespēju izraut uzvaru.

Arī papildlaikā viss izšķīrās tā beigās. Par spēles varoni kļuva Ismails Diaņs, kurš 12 sekundes līdz papildlaika beigām realizēja divus soda metienus. Tas ļāva ''Real'' panākt 85:84 sev par labu. Pēdējā uzbrukumā Parīzes kluba basketbolists Nolans Traore meta garām tālmetienu, kas deva titulu spāņu klubam.

Jauniešu Eirolīgas finālu tiesāja Kristaps Konstantinovs, bet ''Real'' rindās Andževs nospēlēja tikai 47 sekundes. Kopumā viņam finālposmā vidēji 9.01 minūte laukumā, 2.75 punkti un 1.75 piespēles.

''Real'' sastāvā finālā rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Jegors Demins, kuram arī 11 bumbas zem groziem. Minētajam Gonsalesam 23 punkti, bet Mitaram Bosnjakovičam 18.

Madrides ''Real'' par jauniešu Eirolīgas čempioni kļuvusi otro sezonu pēc kārtas un piekto kopumā, tādējādi esot šī turnīra titulētākajai komandai.

     [+] [-]

, 2024-05-26 16:35, pirms 3 nedēļām
Kāpēc čalim spēlēt nedod?

     [+] [-]

, 2024-05-27 11:16, pirms 3 nedēļām
Statistika rakstīja: Kāpēc čalim spēlēt nedod?
Gan jau tapēc,ka 17 gadi.
18 gadīgie spējīgāki,viņiem pēdējais gads,smaga spēle,pēc statistikas,punkts punktā,te nu laikam atbilde.