Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Roulends pagarina līgumu ar "Banvit" uz divām sezonām

Andrejs Siliņš

Roulends pagarina līgumu ar "Banvit" uz divām sezonām
Ērls Džerods Roulends
Foto:sportstv.com.tr

Viens no visu laiku labākajiem leģionāriem Latvijas basketbolā Īdžejs Roulends pagarinājis līgumu uz divām sezonām ar Turcijas čempionāta regulārās sezonas uzvarētāju Bandirmas "Banvit".

2012./2013. gada sezonu Roulends teicami aizvadīja Rīgas VEF komandā, kļūstot par Latvijas čempionu, finālsērijas vērtīgāko spēlētāju un VTB Vienotās līgas regulārā turnīra MVP balvas ieguvēju. Pagājušajā vasarā amerikāņu aizsargs pievienojās Bandirmas "Banvit" vienībai.

Tās rindās Roulends Turcijā vidēji guva 14 punktus, atdeva 3,9 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas. "Banvit" regulāro sezonu pabeidza pārliecinošā pirmajā vietā, bet izslēgšanas spēļu turnīra pusfinālā "Banvit" atzina Stambulas "Galatasaray" pārākumu (1-3).

Eiropas kausa izcīņā Roulends vidēji guva 15,3 punktus, izcīnīja 4,2 bumbas pie groziem un atdeva 2,9 piespēles, kā arī pārtvēra 1,8 bumbas. Komanda dalību Eiropas kausā noslēdza pēc Last32 turnīra.

Karjeras laikā Roulends pārstāvējis NBA D-līgas komandu Floridas "Flame", austrāliešu "Kings" un "Crocodiles", Rīgas "Baronu", vācu "Artland Dragons" un "Telekom Baskets", itāliešu "Vanoli Cremona", Malagas "Unicaja" un Rīgas VEF.

     [+] [-]

, 2014-06-25 16:52, pirms 10 gadiem
Starpcitu, visai interesanti kur šosezon spēlēs viņa brālēns Todds: European Basketball Main Page - EUROBASKET

Vismaz no tā ko redzēju šosezon bija vairāk nekā ok. Šī viņam būs pirmā profesionālā sezona un spēles stilā ir ļoti līdzīgs Roulendam, lai gan ļoti daudzās jomās vēl jāaug.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja