Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pau Gazols: ''Atlikušais karjeras sapnis ir uzvarēt Eirolīgā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pau Gazols: ''Atlikušais karjeras sapnis ir uzvarēt Eirolīgā''
Pau Gazols. Foto: ZUMApress.com/Scanpix

Rolanda Šmita jaunais komandas biedrs ''Barcelona'' komandā 40 gadus vecais Pau Gazols šodien iepazīstināšanas preses konferencē pauda, ka vienīgais mērķis, kas atlicis karjerā, ir pirmo reizi uzvarēt ULEB Eirolīgā.

40 gadus vecais Pau Gazols lēma atgriezties Eiropā un pievienoties ''Barcelona''. Basketbolists komandā atgriezies pēc 20 gadu pārtraukumā - tajā Gazols spēlēja no 1998. līdz 2001. gadam, vēlāk pārceļoties uz NBA. Savas spožās NBA karjeras laikā spānis pārstāvēja tādas komandas kā Losandželosas ''Lakers'', Memfisas ''Grizzlies'', Čikāgas ''Bulls'', ''Spurs'' un Milvoki ''Bucks''. Gazols ir divkārtējs NBA čempions un seškārtējs Zvaigžņu spēles dalībnieks, turklāt četras reizes viņš iekļauts sezonas simboliskajā izlasē.

Šodien notika oficiāla preses konference, kurā Rolanda Šmita pārstāvētā ''Barcelona'' iepazīstināja ar savu jauno basketbolistu. ''Mans atlikušais karjeras sapnis ir uzvarēt Eirolīgā, ko vēl neesmu izdarījis. Neesmu tas pats Gazols, kurš pirms 20 gadiem, kad pametu šo vienību. Esmu citādāks spēlētājs, kas šo atgriešanos padara tikai īpašāku. Ceru, ka ar savu pieredzi došu komandai to, ko tā no manis sagaida. Neesam vēl izlēmuši, kad es varētu atgriezties laukumā. Ceru, ka tas būs drīz,'' pauda Gazols.

''Barcelona'' ULEB Eirolīgā ar 22 uzvarām 30 mačos ir pirmie, kamēr ACB līgā ar 23 uzvarām 26 cīņās ir otrie. Nozīmīgu vietu vienības rotācijā šosezon ieņem arī latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits.

Izmantotie resursi:
https://www.talkbasket.net/124899-w...

     [+] [-]

, 2021-03-25 22:02, pirms 3 gadiem
Protams ka gribas... Bet galvenais merkis ir sagatavoties un tikt izlase uz pedejo Olimpisko, kur ar Marku tad kopa beigs spelet