Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Pau Gazols tomēr atgriežas Barselonā un pievienojas Šmita komandai

Rolands Eliņš

Oficiāli: Pau Gazols tomēr atgriežas Barselonā un pievienojas Šmita komandai
Pau Gazols. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbolists Pau Gazols savos sociālajos tīklos pavēstījis par atgriešanas savas pirmās profesionālās komandas "Barcelona" sastāvā. Pau Gazols līgumu ar "Barcelona" noslēdzis līdz šī gada vasarai.

Pau Gazols Barselonas komandā atgriezies pēc 20 gadu pārtraukuma – viņš tajā spēlēja no 1998. līdz 2001. gadam, bet tad devās uz NBA, kur aizvadīja zvaigžņotu karjeru, pārstāvot "Grizzlies", "Lakers", "Bulls", "Spurs" un uz brīdi arī "Bucks" komandas. Gazols ir divkārtējs NBA čempions un seškārtējs Zvaigžņu spēles dalībnieks, turklāt četras reizes viņš iekļauts sezonas simboliskajā izlasē.

"Esmu priecīgs paziņot, ka atgriežos mājās un drīz pievienošanos "Barcelona" sastāvam," raksta Pau Gazols, kurš savu iepriekšējo profesionālo maču aizvadīja 2019. gada pavasarī. "Vēlos kluba rīcībā nodot savas basketbola prasmes un palīdzēt tam svarīgā sezonas brīdī, reizē uzlabojot savu fizisko kondīciju un atgūstot spēļu praksi."

"Esmu priecīgs atgriezties klubā, kurā reiz sāku savu karjeru," turpināja Gazols. "Esmu iepriecināts par šo iespēju, ceru, ka sniegšu komandai savu pienesumu jau drīz. Vēlos pateikties kluba vadībai par radušos iespēju."

Par Gazola gaidāmo pievienošanos "Barcelona" komandai spāņu mediji ziņoja jau nedēļas nogalē, taču Gazols toreiz to pats noliedza, rakstot savā "Twitter" profilā, ka viņš joprojām koncentrējas uz atveseļošanos no traumas un vēl nav gatavs atgriezties sacensību režīmā. Taču viņš arī norādīja, ka tiklīdz viņam būs kas paziņojams, tā viņš to izdarīs savos sociālajos tīklos, kas tagad arī piepildījies.

40 gadus vecais Gazols līgumu ar "Barcelona" noslēdzis līdz vasarai, proti, sezonas beigām. Viņš pagaidām Eirolīgā aizvadījis tikai sešas spēles, kad jaunībā atzīmējās ar vidēji spēlē gūtiem 18.5 punktiem. Savukārt savā NBA karjerā spāņu centra spēlētājs vidēji spēlē guvis 17 punktus. Viņa individuāli labākā sezona bija 2006./07. gadā, kad Memfisas komandā Gazols iemeta 20.8 punktus un savāca 9.8 atlēkušās bumbas vidēji spēlē.
"Barcelona" šobrīd ar 18 uzvarām 25 spēlēs ieņem pirmo vietu Eirolīgā. Rolands Šmits piedalījies visās 25 spēlēs, astoņās no tām devies sākumsastāvā, un vidēji guvis 6.8 punktus un savācis 3.5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/bask...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-02-23 19:34, pirms 3 gadiem
Kam viņam vēl spēlēt! un vēl tukšā zālē!

     [+] [-]

, 2021-02-23 21:47, pirms 3 gadiem
janx13 rakstīja: Kaut kāds jocīgs. Vakar vēl teica, ka atlabst un par Barcelona teica nē.
Vajag pašiem palasit tad vairak.. Cik saprotams ir atrunātas min minūtes..Un kapē spēlēt bez maksas vai par līgas minimālo>? Jo vasara ir Olimpiskās spēles un Pao ar brāli grib atvadīties tad no sporta skaisti... Ko mēs nesaprotam, jo esam maziņi.. Bet tikai un vienigi šis ir Olimpiskām spēlem. Mums grūti saprast ko nozimē vārds LEGACY --- Bet tas cits stāsts...