Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

EK: Meiera un Raimo ''Kalev'' zaudē turkiem, Vecvagaram 11 punkti debijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

EK: Meiera un Raimo ''Kalev'' zaudē turkiem, Vecvagaram 11 punkti debijā
Kaspars Vecvagars. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa otrā grupu turnīra K apakšgrupā Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo ''Kalev/Cramo'' mājās zaudēja turku ''Gaziantep'', bet Kaspars Vecvagars guva 11 punktus debijā Nīderlandes klubā ''Den Bosch''.

• Tallinas ''Kalev/Cramo'' K apakšgrupas ceturtās kārtas spēlē savā laukumā ar 70:92 atzina Turcijas Superlīgas kluba ''Gaziantep'' pārākumu.

Mārtiņš Meiers spēlēja 20 minūtes, to laikā iemetot sešus punktus (2p. 2/7, s.m. 2/3) un izcīnot trīs bumbas zem groziem. Latvijas centram arī rezultatīva piespēle un bloķēts metiens. Zigmārs Raimo, laukumā pavadot astoņarpus minūtes, grozam neuzbruka, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un rezultatīvi piespēlēja.

• Tajā pašā apakšgrupā Kaspara Vecvagara un Vernera Koha ''Den Bosch'' mājās ar 97:102 zaudēja Vācijas Bundeslīgas klubam Krailsheimas ''Merlins''.

Kaspars Vecvagars debijas mačā Nīderlandes kluba rindās spēlēja 20:16 minūtes, atzīmējoties ar 11 punktiem (2p. 2/4, 3p. 1/1, s.m. 4/5). Aizsargam arī atlēkusī bumba uzbrukumā un divas rezultatīvas piespēles.. Verners Kohs nospēlēja 14 minūtes, sametot septiņus punktus (2p. 2/2, 3p. 1/3) un izcīnot četras atlēkušās bumbas. Uzbrucējam arī rezultatīva piespēle un pārtverta bumba.

• ''Kalev/Cramo'' ar vienu uzvaru pēc četrām spēļu kārtām ir pēdējā, ceturtajā vietā K apakšgrupā, bet Vecvagara un Koha ''Den Bosch'' ieņem trešo vietu ar tādu pašu bilanci kā igauņiem.