Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Partizan" Rakocevičs ārā uz mēnesi

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Partizan" Rakocevičs ārā uz mēnesi
Zarko Rakocevičs
Foto: AFP

Basketbola kluba Belgradas ''Partizan'' spēka uzbrucējs Zarko Rakocevičs kādā no Adrijas līgas spēlēm lauzis kreisās rokas pirkstu. Paredzēts, ka atlabšanas process varētu ilgt aptuveni vienu mēnesi.

24 gadus vecais basketbolists pirkstu lauza Adrijas līgas spēlē Sarajevā. Pēc mača un ārstu apskates tika noteikts, ka rehabilitācijas process varētu ilgt aptuveni četras nedēļas.

Tāpat tiek pieļauta iespēja, ka Rakocevičs laukumā varētu atgriezties vēl ātrāk, nekā paredzēts, tomēr to apgrūtina fakts, ka spēlētājs ir kreilis. Ir pilnīgi skaidrs, ka viņš izlaidīs 7. janvāra ULEB Eirolīgas spēli pret ''Panionios On Telecoms''.

Līdz šim 204 centimetrus garais spēka uzbrucējs ''Partizan'' sastāvā bija piedalījies visās Eirolīgas spēlēs šosezon, vidēji gūstot 5,4 punktus un savācot 3,1 atlēkušo bumbu.

Belgradas ''Partizan'' aizvadītajās astoņās spēlēs uzvarējusi tikai trīs reizes. Tāda pati bilance ir arī grieķu klubam ''Panionios On Telecoms'' un Itālijas vienībai ''AJ Milano''.

Izmantotie resursi:
euroleague.net