Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas pirmās kārtas MVP - Eidsons

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Eirolīgas pirmās kārtas MVP - Eidsons
Čaks Eidsons iepriekš spēlēja Viļņas ''Lietuvos Rytas'' vienībā, bet tagad ir viens no Telavivas ''Maccabi'' līderiem. Foto: AFP/Scanpix.

Par 2010./2011. gada ULEB Eirolīgas regulārā čempionāta 1. kārtas MVP atzīts Izraēlas superkluba - Telavivas ''Maccabi'' - universālais amerikāņu uzbrucējs Čaks Eidsons, kurš izbraukuma mačā ar Vitorijas ''Caja Laboral'' sakrāja 30 efektivitātes koeficienta punktus.

Pieredzējušais amerikāņu basketbolists, kurš savas karjeras laikā jau divas reizes atzīts par Eirolīgas iknedēļas vērtīgāko spēlētāju, izbraukuma cīņā ar Spānijas čempioni - Vitorijas ''Caja Laboral'' - 30 nospēlēto minūšu laikā guva 14 punktus (divpunktnieki - 4/8, tālmetieni - 1/1, soda metieni - 3/5), izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un pārķēra četras bumbas. Eidsona rēķinā arī trīs kļūdas, seši izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 30 efektivitātes koeficienta punkti. Neskatoties uz Eidsona veiksmīgo spēli, Telavivas komanda minētajā mačā piedzīvoja zaudējumu ar 16 punktu starpību - 78:94.

Tuvākie Eidsona sekotāji cīņā par 1. kārtas vērtīgākā spēlētāja balvu bija Fernando Sanemeterio (''Caja Laboral'') un Gulems Rubio (Malagas ''Unicaja''), kuri katrs sakrāja pa 28 efektivitātes punktiem un palīdzēja savām komandām Eirolīgas regulāro čempionātu sākt ar uzvarām. Pieminēšanas vērti noteikti ir arī Zagrebas ''Cibona'' uzbrucēja Bojana Bogdanoviča 28 gūtie punkti (spēlētāja karjeras rekords un rezultatīvākais sniegums 1. kārtas mačos starp visiem basketbolistiem) un iepriekš minētā Sanemeterio, kā arī Kaja Pekera (''Fenerbache Ulker'') izcīnītās 11 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

     [+] [-]

, 2010-10-22 13:26, pirms 14 gadiem
šis labs! Patika viņa spēle Rytas!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-22 13:51, pirms 14 gadiem
bieži nenākās redzēt,kad MVP nāk no komandas kura bezcerīgi zaudējusi,bez variantiem aizķerties aiz uzvaras jau no pirmajām minūtēm.Labs jau ir Čaks,bet... Tas pats Milano spēlētājs Pečerovs lielu iegūldijumu deva savai komandai uzvarai pār CSKA,kur piesmēja armījniekus izbraukumā,viennozīmīgi šīs kārtas lielakais pārsteigums.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-22 14:08, pirms 14 gadiem
nu eiroliigaa jau iknedeeljas mvp dod tam kam visvairaak efektivitaates punkti, tas arii viss, kaut vai tiims zaudee ar miinus 65

     [+] [-]

, 2010-10-22 15:32, pirms 14 gadiem
Uzskatu ka šim spēlētājam būtu jādod iespēja uzspēlēt NBA Ļoti meistariigs džeks