Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas ziepju opera: "Partizan" jāvārdu teikušais Mirotičs draudu dēļ nespēlēs Serbijā

Agris Suveizda

Eirolīgas ziepju opera: "Partizan" jāvārdu teikušais Mirotičs draudu dēļ nespēlēs Serbijā
Nikola Mirotičs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas melnkalniešu spēka uzbrucējs Nikola Mirotičs šovasar dažādu iemeslu dēļ bijis viens no visvairāk apspriestajiem spēlētājiem ULEB Eirolīgas tirgū. Viņu vēlējās Grieķijas grandi "Olympiacos" un "Panathinaikos" un virkne citu klubu, kuru pārrunas gan iestrēga Mirotiča vēl spēkā esošā līguma ar "Barcelona" dēļ, bet pēc līguma izbeigšanas un kļūšanas par brīvo aģentu viņš sacīja jāvārdu Belgradas "Partizan". Taču šodien Eiropas basketbolu satricināja ar paziņojumu sociālo tīklu vietnē Instagram, paziņojot, ka Serbijā tomēr nespēlēs.

"Šo nedēļu laikā publicēta dažāda informācija par mani un manu karjeras turpinājumu – bez manas ziņas un noteikti tālu no patiesības. Daži izdomāti raksti un patvaļīgi secinājumi no atsevišķām personām un medijiem piesaistīja lielu uzmanību, ko nedz mana ģimene, nedz es nekādi nevēlējāmies. Tā kā publiski parādījās informācija par manu spēlēšanu "Partizan", sākās draudi un apvainojumi, kas mani pārsteidza un ļoti sāpināja. Negribu būt tas, kurš kaut kādu iemeslu dēļ sašķels cilvēkus, jo īpaši ja tas notiktu kluba krāsu dēļ. Esmu izlēmis nebūt daļa no šādas atmosfēras un negribu pakļaut sevi vai manu ģimeni turpmākām neērtībām," rakstīja 32 gadus vecais Mirotičs.

"Godīgi sakot, man ir jāpiebilst, ka no "Crvena zvezda" puses nebija nekādu draudu un ka ar šo klubu man allaž ir bijušas labas un cieņpilnas attiecības. Tāpat gribētu piebilst, ka manu izvēli nediktē finansiālā puse vai vēlme spēlēt kādā konkrētā klubā. Es tikai gribēju spēlēt valstī, kuru tik ļoti mīlu, taču diemžēl lietas nogāja greizi. Vēlos pateikties "Partizan" par uzticību un vēlmi mani piesaistīt, bet pieņēmumu lēmumu, ka manai ģimenei un man vislabāk būtu karjeru turpināt citā Eiropas komandā ārpus Serbijas," Spānijas naturalizētais melnkalnietis noslēdza.

Neilgi pēc tam atbildes paziņojumu savā mājaslapā izplatīja Belgradas "Partizan", uzsverot, ka par Mirotiču klubs interesējies jau kopš jūnija, piekritis spēlētāja prasībām, kaut tās laika gaitā vairākkārt mainījušās, un ka Mirotičs pirms aptuveni 15 dienām devis savu jāvārdu galvenajam trenerim Žeļko Obradovičam un arī kluba vadībai – prezidentam Mijailovičam, direktoram Savičam un komandas kapteinim Panteram. "Partizan" aicina Mirotiču izpaust visu patiesību, atklājot, no kā ir saņēmis draudus, taču savā paziņojumā arī neslēpj, ka, viņuprāt, Mirotiča pārdomāšanai nav nekāda sakara ar draudiem un ka viss kļūs skaidrs jau tuvākajā nākotnē.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/Cu_2I2o...
https://kkpartizan.rs/sr/vest/3508/...

     [+] [-]

, 2023-07-23 15:12, pirms gada
Primadonna