Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņam pieci punkti zaudējumā pret eks-skontieti Vilsonu

Rolands Eliņš

Siliņam pieci punkti zaudējumā pret eks-skontieti Vilsonu
Ojārs Siliņš
Foto: pallacanestroreggiana.it

Latviešu basketbolista Ojāra Siliņa pārstāvētā Itālijas komanda „Reggio Emilia” aizvadījusi maču FIBA Izaicinājuma kausā, kurā izbraukumā Francijā ar 78:81 piekāpās „Cholet Basket”.

Pirmajā Izaicinājuma kausa otrās fāzes spēlē „Reggio Emilia” bija izcīnījis pārliecinošu uzvaru, ar 90:68 sakaujot „Szolnoko Olaj”. Šodien ungāru klubs prata izcīnīt uzvaru pār slovēņu KRKA „Novo Mesto”, bet Ojāra Siliņa komandai nācās izcīnīt grūtu maču pret Francijas „Cholet Basket”.

Ļoti sīvā mača galotnē itāļu klubam nācās atzīt Francijas komandas pārākumu ar 78:81. Ojārs Siliņš laukumā pavadīja tieši 15 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (1p. 1/1, 2p. 2/3) un savāca četras atlēkušās bumbas. Viņam arī viena kļūda, bet viņa komandas biedrs Džeimss Vaits atzīmējās ar 27 punktiem, kas gan no zaudējuma neglāba.

Tikmēr uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija amerikāņu saspēles vadītājs Torijs Tomass, kurš "Cholet Basket" sastāvam pievienojās vien pirms pāris dienām. Pa 13 punktiem Šolē vienībai pievienoja Džons Kokss un Lemeins Vilsons (kādreizējais Rīgas "Skonto" basketbolists).

Savukārt „Ventspils” grupā savu otro uzvaru izcīnīja „Royal Hali Gaziantep”, kura ar 78:74 pieveica „Triumph Lyubertsy”. Līdz ar to „Royal Hali” pagaidām K grupā ieņem pirmo vietu, bet „Ventspils” ir otrā.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja