Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lomaža ''Zaragoza'' pēc vājā sezonas ievada šķiras no trenera Šillera

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lomaža ''Zaragoza'' pēc vājā sezonas ievada šķiras no trenera Šillera
Martins Šillers. Foto: imago images/Passion2Press/Scanpix

Latvijas basketbola izlases līdera Riharda Lomaža pārstāvētā Spānijas ACB līgas vienība ''Zaragoza'' pēc četriem zaudējumiem sezonas ievadā paziņojusi par darba attiecību pārtraukšanu ar galveno treneri Martinu Šilleru.

Lomaža pārstāvētā ''Zaragoza'' jauno Spānijas čempionāta sezonu sākusi ar četrām neveiksmēm tikpat mačos, ieņemot priekšpēdējo vietu turnīra tabulā. Saragosas kluba vadība pēc zaudējumu sērijas lēmusi šķirties no galvenā trenera Martina Šillera, kurš amatā tika apstiprināts vien starpsezonā. Tāpat darbu klubā neturpinās līdzšinējais sporta direktors Toni Muedra, kurš bija viens no atbildīgajiem par komandas komplektāciju.

Šillera vietā uz pagaidu laiku komandu vadīs viņa asistents Aleišs Durans.

Šillers pēc vāja sezonas sākuma tika atlaists arī pagājušajā sezonā, toreiz no austrieša šķiroties Kauņas ''Žalgiris'' vienībai.

Latviešu aizsargs četrās spēlēs Šillera vadībā uz parketa pavadīja nepilnas 22 minūtes, gūstot 5,5 punktus.

Izmantotie resursi:
​​https://www.casademontzaragoza.es/noticias/martin-schiller-deja-de-ser-el-entrenador-de-casademont-zaragoza

     [+] [-]

, 2022-10-19 20:33, pirms 2 gadiem
Tikmēr VEF piemēram ko?nu saprot ka neko jau vieta nedabūs par tādu naudu,tāpat arī gailītis normālu klubu nedabūs.domāju ka strādās tur kamēr vefs pastāvēs vai pats aizies atpūta!