Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Khimki'' nedienas turpinās: Jovičs pamet komandu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Khimki'' nedienas turpinās: Jovičs pamet komandu
Stefans Jovičs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Daira Bertāna un Jāņa Timmas pārstāvētās Maskavas apgabala ''Khimki'' nedienas šosezon turpinās. Lietuviešu basketbola apskatnieks Donāts Urbons savā ''Twitter'' profilā ziņo, ka Stefans Jovičs pametis vienību, visticamāk, uz neatgriešanos.

Maskavas apgabala ''Khimki'', kuru pārstāv latvieši Dairis Bertāns un Jānis Timma, šī ir neveiksmīga sezona. Eirolīgā ar divām uzvarām tā atrodas stabili pēdējā vietā, kamēr Vienotajā līgā ar septiņām uzvarām un tikpat zaudējumiem ir septītie. Pēdējā laikā klubu vajā finanšu problēmas, kas rezultējies ar Eirolīgas lēmumu liegt ''Khimki'' reģistrēt jaunus basketbolistus. Tāpat klubs šķīrās no Rima Kurtinaiša, kura līguma laušanas gadījumā kompensācijas apmērs tika lēsts vairāk kā miljons eiro apmērā, kā arī Grega Monro un Jūnasa Žerebko, kas arī nebija tie lētākie spēlētāji.

Lietuviešu basketbola apskatnieks Donāts Urbons savā ''Twitter'' profilā ziņo, ka vēl viens basketbolists pametis''Khimki'' - Stefans Jovičs. Visticamāk, ar to savu karjeru Maskavas apgabala komandā serbs ir noslēdzis. 30 gadus vecais Jovičs pievienojās ''Khimki'' pirms 2019./2020. gada sezonas. Šosezon basketbolists vidēji spēlē guvis 4.4 punktus, atdevis 3.8 rezultatīvas piespēles un izcīnījis divas atlēkušās bumbas.

Savas karjeras laikā Jovičs spēlējis arī tādos klubos kā ''Crvena zvezda'' un Minhenes ''Bayern''.

Saistītie raksti:

''Khimki'' aizliedz reģistrēt jaunus basketbolistus
Aizkulies ''Khimki'' neveiksmju iemesliem