Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" uzvar Atēnās un panāk piekto spēli

Agris Suveizda

"Barcelona" uzvar Atēnās un panāk piekto spēli
Neits Džavai triec bumbu grozā no augšas
Foto: AP/Scanpix

Šovakar basketbola Eirolīgā tika aizvadīta viena spēle. Atēnu "Panathinaikos" uzvaras gadījumā bija iespēja kā otrajai komandai iekļūt "Final 4", taču lielāko daļu mača vadībā bija "Barcelona", kas bija pārāka ar 70:60. Sērijā rezultāts ir kļuvis neizšķirts 2-2.

Pirmajās trīs sērijas spēlēs neviena cīņa nebeidzās ar vairāk nekā divu punktu pārsvaru. "Barcelona" sēriju sāka ar 72:70, pēc tam "Panathinaikos" otrajā izbraukuma spēlē galotnē izcīnīja uzvaru 66:65, bet otrdien grieķi mājās atspēlējās un vēlreiz galotnē pārspēja katalāņus - 65:63. Šovakar spēli labāk iesāka "Barcelona", kas pateicoties pieciem Neita Džavai un četriem Marselinju punktiem, pēc pirmajām piecām minūtēm bija vadībā ar 11:4. Pirmo ceturtdaļu viesi no Barselonas uzvarēja ar 20:10.

Arī otrajā ceturtdaļā "Barcelona" saglabāja diezgan stabilu nepilnu desmit punktu pārsvaru, taču "Panathinaikos" vairākkārt izdevās pietuvoties līdz četriem punktiem - puslaika pēdējā minūtē pa grozam guva Sofoklis Šorcanitis un Jons Mačulis, un "Panathinaikos" pārtraukumā devās ar tikai četru punktu deficītu (27:31). Otrā puslaika pirmajā uzbrukumā Stefanam Lasmam no tuvas distances izdevās "Panathinaikos" pietuvot līdz viena metiena attālumam (29:31), taču tad "Barcelona" pamodās un mājinieku prieki beidzās.

Vēl puslaika otrajā minūtē "Panathinaikos" zaudēja ar 31:33, bet tad sekoja "Barcelona" 12 punkti pēc kārtas nepilnu četru minūšu laikā, un viesi bija vadībā ar 14 punktu pārsvaru - 45:41. Trešās ceturtdaļas beigās Ante Tomičs pat panāca 16 punktu pārsvaru (51:35). "Panathinaikos" trīs punktus gan atguva, taču nākamās ceturtdaļas ievadā Huans Karloss Navarro no tālās distances atjaunoja +16 - 54:38. Pēc Erazema Lorbeka tālmetiena "Barcelona" nepilnas astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām panāca 57:40, taču "Panathinaikos" pēkšņi atgriezās cerības - nākamās četras minūtes tika uzvarētas ar 12:3, un deficīts vairs bija tikai astoņi punkti (52:60).

"Panathinaikos" ofensīvu apslāpēja minūtes pārtraukums un Navarro trīspunktu metiens, un "Barcelona" vēlāk svinēja otro uzvaru - 70:60. Abas pārējās sēriju ceturtās spēles notiks rītvakar - Maskavas CSKA (2-1) viesosies pie "Caja Laboral", bet "Anadolu Efes" (1-2) uzņems Pirejas "Olympiakos". Pagaidām vienīgā komanda, kas jau ir iekļuvusi "Final 4", ir Madrides "Real", kas trīs mačos sakāva Telavivas "Maccabi".

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-18 23:39, pirms 11 gadiem
PAO treneris lohs, taa arii pret zonu neko nebija sagatavojis!! esmu viilies, 5 speelee uzvareet buus gruuti!!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-18 23:48, pirms 11 gadiem
mjā diemžēl PAO ir viena spēlētāja teātris - un šodien viņš bija apaļā nulle Diamantidis nebija glābējs, taču ļot iepriecināja BABY SHAKS! 5 spēlē tomēr PAO nebūs daudz iespējas..
Bet spēlē protams bija jūtma emociju dzirksteļošana visā arēnā kopumā un katrā spēlētājā. Par skaistu basīti!

  +5 [+] [-]

, 2013-04-18 23:48, pirms 11 gadiem
Ja PAO zaudes saja serija, tad pilnigi pelniti!!! Ka var tik tizli spelet pret zonu!!! Treneri svineja pa brivdienam ieprieksejo uzvaru, vai ka??
Tur pat Butautam butu skaidrs, ka Barsa aizsardziba speles zona...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja