Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Jaunos spēlētājus vērtēt pāragri"

Jānis Celmiņš

Butauts: "Jaunos spēlētājus vērtēt pāragri"
Ramūns Butauts
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc VEF komandas zaudējuma Čehijas čempionvienībai "CEZ Nymburk" ULEB Eirokausa Top 16 kārtā iespaidos par maču dalījās rīdzinieku galvenais treneris Ramūns Butauts un komandas spēlētājs Dairis Bertāns.

Jau ziņojām, ka Latvijas čempione basketbolā Rīgas VEF ar zaudējumu savā laukumā pret Čehijas labāko komandu „CEZ Nymburk” (81:91) sākusi ULEB Eirokausa Top 16 kārtu. Skarbs savos vērtējumos pēc spēles bija Ramūns Butauts. „Pretinieki uzvarēja pelnīti, bija ātrāki, veiklāki un pieņēma pareizos lēmums. Mēs šovakar nebijām gatavi ne psiholoģiski, ne fiziski. Likās, ka laukuma saimnieki šovakar bija mūsu pretinieki, ne mēs. Jāizdara secinājumi, šī ir tikai pirmā spēle, visas cīņas vēl priekšā,” pauda treneris.

Tāpat Butauts atklāja, ka Janičenoks guvis traumu un izskatās, ka komandai kādu laiku palīdzēt nevarēs (VEF klubs jau ziņo, ka nespēlēs mēnesi).

Vaicāts, ko var teikt par komandas jaunieguvumiem, Butauts pauda, ka secinājumus izdarīt ir pāragri. „Abi ir nesen atbraukuši, vakar patrenējās. Ne viens, ne otrs pagaidām nezina kombinācijas. Beilijs ir pietiekami gudrs spēlētājs,”

„Spēlei gatavojāmies ļoti nopietni, taču nekā. Labi, ka tikām atpakaļ līdz mīnus desmit. Divu spēļu summā tas kaut ko vēl ar dot, bet laikam tas ir vienīgais labais pēc šodienas spēles,” pauda Dairis Bertāns, piebilstot, ka uz karstām oglēm treneri lielu kritiku komandai nav veltījuši. Kļūdas tiks analizētas vēlāk.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-18 23:39, pirms 12 gadiem
Jā pilnībā piekrītu spēle bija ļoti drausmīga maigi izsakoties. Bet es ticu ka Butauts ir gudrs treneris un spēs spēlētājus motivēt un sagatavot taktiski nākamajām spēlēm

  -2 [+] [-]

, 2012-01-19 08:37, pirms 12 gadiem
4 šķira
Labāk Latviešus iespēlēt
Ne jau ,ka viņš ir melnais tad bus baigais ieguvums:d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-19 21:00, pirms 12 gadiem
vajadzeja normali sanemties butikam un pateikt - ko jus gribejat? kadi speletaji, tada spele. nav speletaju, nav speles.

cehi malaci, paradija ka ar mazam naudinam, bet ar nopietnu attieksmi var panakt daudz maz labu speli. neviena sekunde nebija ceribas, ka vefs vareetu izvilkt speli. ta teikt bez variantiem.
jautajums ir prieks kam? prieksh kam terejam valsts anudas miljonus lai uztureetu sho cirku? riga jau viens cirks ir, prieksh kam otrs?
pensionari, invalidi un skolotaji tiesham nav pelnijushi lai vinjiem pienakushos naudu shada veida atvainojos iz.d.r.s.tu. cik vel tas notiks? kapec? vai tieham neredzat ka nevienam jusu cirks neinterese. ja taisat cirku tam jabut smiekligakam nedaudz, ja gribat spelet basketbolu, tad ir jasak viss no nulles cita vieta. sheit neka nebus.