Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: ''Unicaja'' spēles izskaņā pārspēj ''Efes Pilsen''

B grupa: ''Unicaja'' spēles izskaņā pārspēj ''Efes Pilsen''
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas B apakšgrupas spēlē Malagas ''Unicaja'' izbraukumā ar rezultātu 79:77 pārspēja Stambulas ''Efes Pilsen'', tādējādi izcīnot svarīgu uzvaru.

Spēle jau no pirmajām minūtēm bija diezgan līdzīga un arī saspringta. Pirmajā ceturtdaļā nedaudz veiksmīgāki izrādījās ''Efes Pilsen'' basketbolisti, kuri tās gaitā iekrāja nelielu pārsvaru, ceturtdaļu nobeidzot ar plus divi - 19:17. Otro ceturtdaļu jau labāk aizvadīja viesi, kuri ne tikai panāca neizšķirtu, bet arī izvirzījās vadībā. Pēc pirmā puslaika vadībā atradās jau viesi - 41:39.

Arī trešajā ceturtdaļā laukumā turpinājās līdzīga cīņa. Neviena no tām nespēja iegūt kādu būtisku pārsvaru un spēle kļuva arvien spraigāka. Trešajā ceturtdaļā gan kopumā ''Unicaja'' savu pārsvaru palielināja par vēl trim punktiem un pirms pēdējām desmit minūtēm tie atradās vadībā ar 60:55. Ceturtā ceturtdaļa bija saspringta un cīņas uzvarētājs noskaidrojās tikai pēdējās minūtēs. Tās gan labāk aizvadīja viesi, kuri izcīnīja svarīgu uzvaru ar 79:77.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Giorgioss Printezis, bet zaudētājiem Igors Rakocevičs guva 21 punktu.

Izmantotie resursi:
euroleague.net