Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Madrides ''Real'' devīto reizi izcīna Spānijas Superkausu, Kampaso MVP

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Madrides ''Real'' devīto reizi izcīna Spānijas Superkausu, Kampaso MVP
Madrides ''Real''. Foto: ACB

Šodien par Spānijas Superkausa ieguvēju basketbolā kļuva Madrides ''Real'', kas finālā ar 88:81 apspēlēja Malagas ''Unicaja''. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina ''Real'' vienu no līderiem Fakundo Kampaso.

Šodien devīto reizi kluba vēsturē par Spānijas Superkausa uzvarētāju basketbolā kļuva Madrides ''Real'', kas finālā ar 88:81 apspēlēja Malagas ''Unicaja''. Pirmajā puslaikā Madrides klubs ieguva 13 punktu pārsvaru, bet otrajā puslaikā ''Unicaja'' prata ne tikai atspēlēties, bet uz brīdi arī izvirzīties vadībā. Izskaņā labāk nospēlēja ''Real''.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Fakundo Kampaso un Mario Hezonja, abiem gūstot 17 punktus. Kampaso gūtajiem punktiem pievienoja trīs bumbas zem groziem un trīs piespēles, bet Hezonja piecas atlēkušās bumbas. Bosnietis Džanans Musa guva 13 punktus, bet Valteram Tavarišam 12 punkti un desmit bumbas zem groziem. Par Superkausa vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kampaso.

''Real'' par Superkausa ieguvēju kļuva sesto sezonu pēc kārtas. Pēdējo reizi, spēlējot finālā, klubs zaudējis tālajā 2009. gadā. Superkausā bez ''Real'' un ''Unicaja'' spēlēja arī ''Barcelona'' un Rodiona Kuruca pārstāvētā ''Murcia''.