Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Itālijas čempions Neipjērs pārceļas uz Serbiju, Nanalijs turpinās spēlēt ''Partizan''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Itālijas čempions Neipjērs pārceļas uz Serbiju, Nanalijs turpinās spēlēt ''Partizan''
Šabazs Neipjērs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Belgradas ''Crvena Zvezda'' nule kā pastiprinājis amerikāņu aizsargs Šabazs Neipjērs, bet Belgradas ''Partizan'' paziņojusi par sadarbības turpināšanu ar amerikāņu uzbrucēju Džeimsu Nanaliju.

Adrijas līgas vicečempione Belgradas ''Crvena Zvezda'' parakstījusi divu gadu līgumu ar Jāņu vakarā par Itālijas A sērijas čempionu Milānas ''Olimpia'' rindās kļuvušo Šabazu Neipjēru. Sadarbība noslēgta uz divām sezonām.

32 gadus vecais amerikānis debiju Eiropā piedzīvoja šā gada sākumā, kad pievienojās Milānas vienībai, ātri kļūstot par tās līderi. 12 Eirolīgas spēlēs 183 centimetrus garais Neipjērs caurmērā guva 15 punktus un atdeva 3,9 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Maiami ''Heat'', Vašingtonas ''Wizards'', Bruklinas ''Nets'', Orlando ''Magic'', Portlendas ''Trail Blazers'' un Minesotas ''Timberwolves'' vienības Nacionālajā basketbola asociācijā.

Tikmēr Adrijas līgas uzvarētāja Belgradas ''Partizan'' pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar pieredzējušo amerikāņu uzbrucēju Džeimsu Nanaliju. Viņš Žeļko Obradoviča vadīto komandu pastiprināja pagājušajā starpsezonā. Pirmajā sezonā Belgradā amerikānim Eirolīgā vidēji 9,2 punkti, divas bumbas zem groziem un 1,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://kkcrvenazvezda.rs/2023/07/1...
https://www.facebook.com/bcpartizan...