Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks: "Eiropā būs divas uzvaras"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Strēlnieks: "Eiropā būs divas uzvaras"
Jānis Strēlnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

BK "Ventspils" saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pirms ULEB Eiropas kausa spēles ar "Leuretane Biella" pārliecināts, ka uzvaras šajā Eiropas sezonā būs, un varbūt pat divas, ziņo portāls ventasbalss.lv.

Kas īsti ir par vainu, ka Eiropas kausā neizdodas parādīt labu spēli?
– Grūti pat pateikt, kas par vainu, jo visām komandām centīgi gatavojamies, visu izpētām un it kā zinām, kas jādara, bet, kad ejam laukumā, kaut kas pārtrūkst. Lielākā problēma, ka pārstājam savā starpā runāt aizsardzībā. Ja tevi apspēlē, tad nākamais vēl palīdz, bet pēc tam vairs nekādu rotāciju nav, un pretinieki tiek pie brīviem metieniem. Pēdējā spēlē viņu to arī baigi labi izmantoja. Mums katru maču jācīnās tā, kā to Itālijā darījām otrajā puslaikā, tad būtu arī iespējas uzvarēt. Diemžēl vienmēr gadās kāda ceturtdaļa, kas iegāž.

Tagad ir vairāk skaidrības, kā tikt galā ar šiem itāļiem?
– It kā jau ir un arī pirms pirmās spēles bija. Zinājām, ka daudz un labi met tālmetienus, tāpēc bija jāpanāk, lai viņiem vajadzētu vairāk spēlēt uz groza apakšu. Diemžēl nekas no tā nesanāca, viņi tikai meta savus trīnīšu un meta iekšā.

Pēc tādiem trim zaudējumiem nerodas tāda bezcerīga sajūta?
– Droši vien kādam rodas jautājums, ko mēs te īsti darām, bet bezcerīga tā lieta nav. Vēl ir trīs mači, un, lai arī tālāk tikt ir man cerību, jācenšas nospēlēt cienīgi, Katrā ziņā pēc izlozes nemaz nelikās, ka varētu iet tik smagi, jo ļoti skaļi vārdu mūsu grupā nav.

Daudzi jau smejas, ka pēc katra mača tiek piesaukta pieredze, bet tai tomēr arī bija nozīmē šajos zaudējumos?
– Manuprāt, tomēr nē. Protams, jaunpienācējiem tās ir mazāk, tomēr neesam arī tik nepieredzējuši, lai visu laiku zaudētu ar 20 un 30 punktiem. Pieredzi vajag kompensēt ar smagu darbu un kārtīgu cīņu.

Būtu labi sākt uzvarēt jau šovakar, savu skatītāju priekšā?
– Jā, būtu ļoti forši. Ceru, ka līdzjutēji sanāks un atbalstīs mūs, jo tad spēlēt tiešām ir vieglāk. Līdzjutēji atbalsts ļoti palīdz. Starp citu, Itālijā bija ļoti laba atmosfēra, jo arī mēs tikām pie aplausiem, ja sanāca kāda skaista epizode. Protams, ja starpība rezultātā nebūtu tik liela, varbūt arī skatītāji nebūtu tik mīļi.

Šosezon Eiropā kāda uzvara būs?
– Būs, būs, noteikti. Es pat domāju, ka būs divas.

BK "Ventspils" ULEB Eiropas kausa spēli ar "Lauretane Biella" savā laukumā sāks plkst. 19.30.

Izmantotie resursi
ventasbalss.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-12-15 16:51, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Jauno sportistu viena no lielākajām problēmām.. vispirms runaa un peec tam dara...
...bet Tu tikai runā...skarbi

  +7 [+] [-]

, 2009-12-15 16:52, pirms 15 gadiem
ar 2 uzvarām nepietiks, lai tiktu tālāk. Vajag uzvarēt visas 3!!!

     [+] [-]

, 2009-12-15 16:54, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Jauno sportistu viena no lielākajām problēmām.. vispirms runaa un peec tam dara...
Piekriitu un taa tresho nedeelju no vietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-15 17:28, pirms 15 gadiem
Neticu jo nemana jūsos uzvarētāja garu.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-15 17:31, pirms 15 gadiem
Lielākā problēma ir Galvanovska nepareizā taktika un spēlētāju virknējums uz laukumu. Piemēram: Priekš kam vajadzēja tik daudz spēļu laika dot nu jau atlaistajam Scottam, pirms viņa (Scotta)mūsu pašu spēlētāji bija ļoti labi saspēlējušies un lidoja pa laukumu, bet Galvanovskis uzticēja daudz laika ...(gan pirmā numura spēlētājs un tai skaitā kā otras nummurs)Es neko neteiktu ja viņš būtu palicis, lai iespēlētu, te ir rezultāts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-15 19:55, pirms 15 gadiem
galvenais saglabat optimismu, un visam jabut kartiba! un kuram jaunajam (gados) speletajam pirms tadam spele neuznak pirmspeles uztraukums?! uzkras pieredzi un izlasee idelas saspeles vaditajs bus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja