Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Sito Alonso: "Dairis Bertāns ir labākais aizsargs, kuru esmu trenējis"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sito Alonso: "Dairis Bertāns ir labākais aizsargs, kuru esmu trenējis"
Dairis Bertāns: 22 punkti zaudējumā pret "JSF Nanterre"
Foto: Bilbao Basket

"Mums jākļūst sīkstākiem un drosmīgākiem. Man patika, kā mana komanda atguvās. Mums nav jābaidās no neviena," piedzīvojot neveiksmi Eirokausa pirmajā spēlē, "Bilbao Basket" galvenais treneris Sito Alonso nezaudēja dūšu un nosauca Dairi Bertānu par labāko aizsargu savā karjerā.

Paskāls Donadjē, "JSF Nanterre" galvenais treneris

"Ir grūti uzvarēt, ja jāspēlē pret Spānijas līgas klubu. Uzvara pirmajā spēlē ir ļoti svarīga, ja vēlamies finišēt grupas četru spēcīgāko komandu vidū. Panākums viesos palīdz nodrošināties arī pret neveiksmi mājās."

Sito Alonso, "Bilbao Basket" galvenais treneris

"Spēle nesākās, kā vēlējāmies. Nespējām izpildīt plānotās lietas un pārāk respektējām pretinieku. Zinājām, ka Nantēra ir augsta līmeņa komanda, ļoti fiziska, ar labu precizitāti. Pirmajā puslaikā tā arī nespējām paveikt iecerēto.

Darījām labas lietas, taču ne visu laiku. Izkārtojām labus, tuvus metienus, taču netrāpījām. Tikām sarūgtināti un samaksājām par to augstu cenu. Pēc pārtraukuma viss mainījās. Piecas vai sešas minūtes neļāvām Nantērai gūt punktus, kamēr paši tikām pie labākiem metieniem.

Četras minūtes pirms beigām bijām vadībā ar sešu punktu pārsvaru un iniciatīva atradās mūsu rokās. Tajā brīdī neizmantojām pārķērtu bumbu, bet Nantēra atbildēja ar tālmetienu. Mums no tā jāmācās, īpaši spēlētājiem, kuri Eirokausā nav ilgu laiku spēlējuši vai nokļuvuši te pirmo reizi.

Dairis Bertāns ir labākais aizsargs, kurš spēlējis manā vadībā. Bilbao viņš vienmēr varēs justies kā mājās."

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/CDBILBAOBASKET

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 09:39, pirms 9 gadiem
Psc, sportacentrs var uzrakstīt rakstu par to kā Bertāns nospēlējis, bet nevar uztaisīt rakstus ar rezultātiem un statistiku gan Bertāna spēlē, gan Siliņa spēlē...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 09:53, pirms 9 gadiem
Alberts13 rakstīja: Psc, sportacentrs var uzrakstīt rakstu par to kā Bertāns nospēlējis, bet nevar uztaisīt rakstus ar rezultātiem un statistiku gan Bertāna spēlē, gan Siliņa spēlē...
Ja tu būtu vērīgāks, tad atrastu rakstu.
Bērziņš salauž Izraēlas čempionus, Timmam velna...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 11:06, pirms 9 gadiem
JancisJancis rakstīja: Ja tu būtu vērīgāks, tad atrastu rakstu.
http://sportacentrs.com/basketbols/eirokausi/14102015-timmam_netirais_ducis_un_eirokausa_uzvara
vakar tajā rakstā netika pieminēts vēl

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 11:17, pirms 9 gadiem
mazaisbilijs rakstīja: vakar tajā rakstā netika pieminēts vēl
Ap pusnakti jau bija, tikai virsrakstā ne vārda, tāpēc arī nebija zināms nekas