Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Neptunas" pievienojas NBA uzspēlējušais centrs Bensons

Andrejs Siliņš

"Neptunas" pievienojas NBA uzspēlējušais centrs Bensons
Kīts Bensons
Foto: AP/Scanpix

Lietuvas vicečempionei Klaipēdas "Neptunas", kas šovakar debitēs ULEB Eirolīgā, tuvākajā laikā pievienosies amerikāņu centra spēlētājs Kīts Bensons, kurš iepriekš pabijis Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), bet pagājušo sezonu pavadīja Minskā.

26 gadus vecais Bensons pagājušajā sezonā pārstāvēja Minskas "Tsmoki", 28 VTB Vienotās līgas spēlēs vidēji gūstot 16,0 punktus, izcīnot 7,2 atlēkušās bumbas un bloķējot 1,1 metienu. FIBA Izaicinājuma kausā Bensonam vidēji 17,3 punkti, 7,3 bumbas pie groziem un 1,6 bloķēti metieni.

Bensons uzspēlējis arī itāliešu "Dinamo Sassari" un Filipīnu basketbola čempionātā, kā arī NBA Attīstības līgā. 2011. gada draftā ar 48. numuru izvēlētais ("Hawks") Bensons NBA aizvadījis trīs spēlēs Goldensteitas "Warriors" sastāvā, taču atzīmējies tikai ar vienu atlēkušo bumbu.

211 centimetrus garais un 107 kilogramus smagais Bensons būs tikai otrais ārzemnieks "Neptunas" rindās. Iepriekš klubs piesaistīja amerikāņu aizsargu Mustafa Šakuru.

"Olympiacos" cerība par galveno treneri nolīgt francūzi Vensānu Kolē nedaudz palielinājusies. Francijas izlases treneris sarunā ar Strasbūras kluba vadību norādījis, ka vēlas pieņemt trīs gadu līguma piedāvājumu no Grieķijas vicečempiones. Grieķu bagātais klubs arī jau piedāvājis francūžiem izpirkuma naudu, kas iepriekš "Strasbourg" prezidenta vārdiem tika nosaukta par "ļoti, ļoti, ļoti lielu". Gaidāma vēl viena tikšanās, pēc kuras, iespējams, Kolē tiks dota zaļā gaisma pārcelties uz Grieķiju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 14:57, pirms 10 gadiem
Es vēl tagad esmu nedaudz šokēts kā Neptunas gada laikā progresējusi,pirms gada VEFS ,kad vēl bija Bajrāmovičs un Bonis ierindā,tad sakapāja viņus ar +25 neiespriengstot,tagad viņi spēlē Eirolīgā ,a Vefs stāv uz vietas.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-15 15:00, pirms 10 gadiem
ha, ha, ha.. šis melnis ir labs. Vienīgais, ko viņš varētu atnest Kambalam ir tālruņa numuru katalogs, lai Kambala pamēģina uz tā uzlekt.
Rietumu vilciens rakstīja: Šis varētu Kambalam ūdeni pienest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja