Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Trinkjēri pēc Lietuvas fināla izjaucis ''Žalgiris'' un ''Virtus'' pirmssezonas viesošanos Rīgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Trinkjēri pēc Lietuvas fināla izjaucis ''Žalgiris'' un ''Virtus'' pirmssezonas viesošanos Rīgā
Andrea Trinkjēri. Foto: Imago/Scanpix

Latvijas Basketbola savienība (LBS) šodien oficiāli izziņoja FRACHT Baltijas Superkausa izcīņu, kurā 14. un 15. septembrī ''Arēnā Rīga'' sacentīsies Latvijas un Lietuvas basketbola klubi, kā arī Latvijas un Igaunijas volejbola vienības. Portāla ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija liecina, ka sākotnējie turnīra organizēšanas plāni ''Wolves'' un ''Lietkabelis'' vietā paredzēja Kauņas ''Žalgiris'' un Boloņas ''Virtus'' viesošanos Latvijas galvaspilsētā.

Kā noskaidroja portāls ''Sportacentrs.com'', šodien izziņotajā Baltijas Superkausā iepriekš bija paredzēta Lietuvas granda Kauņas ''Žalgiris'' un Andreja Gražuļa pārstāvētās, kā arī Lukas Banki vadītās Boloņas ''Virtus'' dalība.

Lieliem klubiem ierasts, ka starpsezonas un pirmssezonas plāni ir gatavi, kad sezona vēl nav noslēgusies. Tā esot bijis arī šoreiz, tomēr Kauņas vienības plānus pamainījušas aizvadītās sezonas beigas. ''Žalgiris Lietuvas Basketbola līgas finālsērijā četros mačos kapitulēja pret Viļņas ''Rytas''.

Izgāztās pagājušās sezonas beigas pirmssezonas plānus lika mainīt zaļi-balto galvenajam stratēģim Andrea Trinkjēri, kurš kluba vadībai pieprasījis treniņnometni Turcijā pirms gaidāmās sezonas. Tā rezultātā atcēlusies iepriekš plānotā ''Žalgiris'' vizīte Rīgā un dalība Baltijas Superkausā.

Kauņas kluba atteikums savus plānus licis mainīt arī Boloņas ''Virtus'', kas vasarā oficiāli paziņoja par divu gadu līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Andreju Gražuli. Valstsvienības galvenais treneris Luka Banki jau esot bijis vienojies ar ''Virtus'' vadību par divu pirmssezonas spēļu aizvadīšanu Latvijas galvaspilsētā, piedaloties Superkausā, tomēr pēc ''Žalgiris'' atteikuma ''Virtus'' turnīrs, kurā nav vēl kādas Eirolīgas komandas, nav bijis interesants un arī boloņieši savu dalību atsaukuši.

Dalībai Baltijas Superkausā esot uzrunāta arī Igaunijas titulētākā komanda Tallinas ''Kalev/Cramo'', tomēr arī igauņi nav varējuši apstiprināt savu dalību, jo gatavosies FIBA Čempionu līgas kvalifikācijai, kas no 17. līdz 22. septembrim norisināsies Turcijas pilsētā Antālijā.

Abu Eirolīgas klubu atteikumu dēļ pirmssezonas turnīrā Rīgā pārbaudes mačus pret VEF un ''Rīgas Zeļļu'' komandām aizvadīs Viļņas ''Wolves'' un Panevēžas ''Lietkabelis'' – divi Lietuvas klubi, kas gaidāmajā sezonā piedalīsies ULEB Eirokausā.

FRACHT Baltijas Superkauss ''Arēnā Rīga'' norisināsies 14. un 15. septembrī. Bez četrām basketbola spēlēm norisināsies arī četras vīriešu volejbola cīņas starp Latvijas un Igaunijas vadošajām komandām.

     [+] [-]

, 2024-08-15 18:03, pirms mēneša
"Andreja Gražuļa pārstāvētās, kā arī Lukas Banki vadītās Boloņas ''Virtus'' dalība."
Esmu ko palaidis garām, Lomažs jau prom?

     [+] [-]

, 2024-08-15 18:16, pirms mēneša
jap, esi palaidis prom. Virtus paziņoja nākamās sezonas sastāvu 1-2 nedēļas atpakaļ - Gražulis tajā bija, Lomažs ne.

     [+] [-]

, 2024-08-15 18:16, pirms mēneša
garām*
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-08-15 23:57, pirms mēneša
Cik man zināms Jānis Timma arī bez kluba un Strēlnieks arī iespējams bez kluba Lomažs arī bez kluba

  +2 [+] [-]

, 2024-08-16 06:45, pirms 4 nedēļām
kristaps30 rakstīja: Cik man zināms Jānis Timma arī bez kluba un Strēlnieks arī iespējams bez kluba Lomažs arī bez kluba
Viņi visi kopā dibināsot biedrību un spēlēšot LBL2

     [+] [-]

, 2024-08-16 11:41, pirms 4 nedēļām
rrrafs rakstīja: Viņi visi kopā dibināsot biedrību un spēlēšot LBL2
Man gan liekas, ka 3x3

  +1 [+] [-]

, 2024-08-16 14:34, pirms 4 nedēļām
rrrafs rakstīja: Viņi visi kopā dibināsot biedrību un spēlēšot LBL2
LBL3 būs pirmais gads, Lomažšs dosies uz īri Bukos.

     [+] [-]

, 2024-08-17 13:47, pirms 4 nedēļām
Par Lomažu runājot, tepat sportacentrā bija intervija, kurā viņš ļoti atklāti runāja par savu neizpratni, kādēļ tika aicināts uz Virtus un savu spēles laiku.

     [+] [-]

, 12:30, pirms 6 stundām
Āksts. Un ar +20 kg lieko svaru kā "sportistam".