Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" vienojas ar Micovu un Aradori

Andrejs Siliņš

"Galatasaray" vienojas ar Micovu un Aradori
Vladimirs Micovs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Turcijas vicečempione basketbolā Stambulas "Galatasaray" vienojusies par sadarbības uzsākšanu ar serbu uzbrucēju Vladimiru Micovu, kurš iepriekš spēlēja Maskavas CSKA, kā arī itāliešu uzbrūkošo aizsargu Pjetro Aradori, kurš pārstāvēja "Cantu" krāsas.

201 centimetru garais Micovs pēdējās divas sezonas aizvadīja Maskavas CSKA rindās, kļūstot par divkārtēju VTB līgas čempionu. 29 gadus vecais serbu uzbrucējs aizvadītajā sezonā ULEB Eirolīgas turnīrā vidēji spēlē laukumā pavadīja 20,7 minūtes, guva 7,7 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas.

Arī otrs "Galatasaray" papildinājums būs malējais spēlētājs, kas var spēlēt kā otrā, tā trešā numura pozīcijās. Proti, klubs vienojies par līgumu ar Itālijas izlases spēlētāju Pjetro Aradori. 196 centimetrus garais un 106 kilogramus smagais Aradori pēdējās divas sezonas spēlēja "Cantu" sastāvā, bet tagad pirmo reizi 25 gadu vecumā izmēģinās spēkus ārzemēs.

Pēc neoficiālas informācijas Aradori parakstīs līgumu uz divām sezonām pēc sistēmas 1+1. Par vienas sezonas darbu basketbolists saņemšot aptuveni 300 000 eiro.