Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ramūns Butauts: "Uzvara pār Bilbao ir tikai mazs solis"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ramūns Butauts: "Uzvara pār Bilbao ir tikai mazs solis"
Gatis Jahovičs uzvarā pār "Bilbao Basket" iemeta visus metienus: 2p 3/3, 3p 1/1, 1p 7/7
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Spēlējām disciplinēti, ar lielu atdevi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā un cīnījāmies kā komanda. Ejam tālu un smagu ceļu, tāpēc atslābumam nav pamata," izcīnot pirmo uzvaru Eiropas kausa "Top 16" turnīrā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Fotis Kacikaris, "Bilbao Basket" galvenais treneris

“VEF komanda spēlēja daudz labāk nekā mēs un bija pelnījusi uzvarēt. No pirmajām minūtēm mums radās problēmas aizsardzībā. Bijām gatavi, ka VEF daudz uzbruks no distances, taču nevarējām nospēlēt kājās, izpaudās fiziskais nogurums. Pretinieki trīs reizes iemeta tālmetienus pēdējās sekundēs un tas salauza komandu. Roulends realizēja daudzus sarežģītus metienus.”

Gatis Jahovičs, "VEF Rīga" uzbrucējs

“Uzvarēt spēcīgu pretinieku ir sevišķi patīkami. Beidzot uzvarējām, pateicoties uzbrukumam. Pirmajā puslaikā ne tik labi nostrādājām savā laukuma pusē, taču turpinājumā parādījām labu sniegumu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Pašam sākumā izdevās iemest metienus, arī soda metienus. Ieguvu pārliecību un tādā noskaņojumā spēlēju līdz cīņas beigām.”

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

“Apsveicu visus kluba līdzjutējus ar skaistu uzvaru un pateicos spēlētājiem par paveikto darbu. Spēlējām disciplinēti, ar lielu atdevi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā un cīnījāmies kā komanda. Pēcspēles sarunas noslēgumā puišiem teicu, ka uzvara pār Bilbao ir tikai mazs solis. Ejam tālu un smagu ceļu, tāpēc atslābumam nav pamata. Gatim Jahovičam uzticos sen un viņa darbs to attaisno. Šovakar nevienu spēlētāju izcelt nevēlos, jo uzvaras ir komandas nopelns.

Neesam pārtraukuši papildinājuma meklēšanu, izskatām dažādas kandidatūras, taču izvēlēsimies tikai spēlētāju, kas atbilst mūsu rokrakstam. Nevēlamies sastāvā cilvēkus, kuri tikai aizņemtu vietu. VEF ir ļoti labs mikroklimats, savukārt manā praksē bijuši gadījumi, kad jaunpienācējs to sabojā. Šī iemesla dēļ atlasi veicam ļoti uzmanīgi, turklāt jāatceras, ka jaunus basketbolistus var pieteikt no otrā apļa. Cilvēciski saprotu spēlētāju vājības, profesionāli – ne. Ja nebūs atbilstošu pretendentu, turpināsim spēlēt ar esošo sastāvu.”

  +6 [+] [-]

, 2013-01-15 22:18, pirms 11 gadiem
Nu tas gan, kā nekā Nynburg arī uzvarēja Bilao

  -1 [+] [-]

, 2013-01-15 22:22, pirms 11 gadiem
sis bilbao ir pavisam cits,kas bija pagajusogad....ja spees maajaas panemt valensiju,tad gan respect!!!

     [+] [-]

, 2013-01-15 22:24, pirms 11 gadiem
Būs labs papildinājums, gaidam, gaidam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2013-01-15 22:28, pirms 11 gadiem
Hossa43 rakstīja: sis bilbao ir pavisam cits,kas bija pagajusogad....ja spees maajaas panemt valensiju,tad gan respect!!!
5.vieta ACB līgā un Tu saki, ka viņi ir stipri vājāki!? Es saku, ej mājās, dēls, Tu esi piedzēries..

  +2 [+] [-]

, 2013-01-15 22:30, pirms 11 gadiem
Fans_VEF rakstīja: Cerams būs Kambis , šis esot mainijies, un arī formā labā.
Kambim tituli un komanda nekad nav interesējusi, tīri individuālā statistika un 'bablo'. Viņš ir spēlētājs līderis, ja ienāks tāds komandā, tad neko.. VEFam vajag fiziski spēcīgu un agresīvu spēlētāju ar labu pustālo metienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-15 22:39, pirms 11 gadiem
Fans_VEF rakstīja: Cerams būs Kambis , šis esot mainijies, un arī formā labā.
vins taksh jau savu nostaju vienreiz pateica,ka mes esam ubagi un mums nav nauda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-16 00:42, pirms 11 gadiem
Roulendam taču jāspēlē NBA, ko viņš te pa Eiropu plivinās? Manuprāt, ja VEFam nebūtu Roulends, būtu pavisam cita punktu statistika komandai turnīros. Jāmēģina noturēt viņš arī uz nākošo sezonu, cerams, ka tas arī izdosies.