Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Asiks izkrīt uz diviem mēnešiem

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Asiks izkrīt uz diviem mēnešiem
Omers Asiks
Foto: AP

Stambulas ''Fenerbache Ulker'' vienībai divus mēnešus nāksies iztikt bez talantīgā centra spēlētāja Omera Asika, kurš guvis nopietnu pleca savainojumu.

Nepatīkamo savainojumu Asiks guva kādā Turcijas čempionāta spēlē, kad neveiksmīgi piezemējās uz grīdas un lauza atslēgas kaulu. Spēlētājs nekavējoties tika nogādāts tuvākajā slimnīcā, kur viņam tika veikta operācija. Kā vēsta ULEB Eirolīgas oficiālā mājaslapa, basketbolista stāvoklis ir stabils un Asiks šodien tiks izrakstīts no slimnīcas, tomēr bez basketbola būs jāiztiek aptuveni divus mēnešus.

23 gadus vecais turks, kurš ceļgala traumas dēļ pērnajā sezonā tā arī neaizvadīja nevienu ULEB Eirolīgas maču, šosezon Stambulas kluba sastāvā piedalījies septiņās ULEB Eirolīgas spēlēs, caurmērā gūstot 8,9 punktus (divpunktnieki – 65,8%), izcīnot sešas bumbas zem groziem un bloķējot 1,4 pretinieku metienus.

Šonedēļ ''Fenerbache'' paredzēta cīņa ar Zagrebas ''Cibona'' vienību. Lai pacīnītos par iekļūšanu ''Top 16'' turnīra kārtā, Turcijas klubam uzvara ir nepieciešama kā auksts ūdens malks tuksneša vidū. Turklāt vēl nav zināms, vai spēlē varēs piedalīties ''Ulker'' aizsargs Lins Grīrs, kuru nomoka potītes savainojums.

Izmantotie resursi:
euroleague.net