Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Cik pret frančiem spēlēs D.Bertāns?

Cik spēlēs D.Bertāns?

Par spīti ASK trenera R.Butauta izteikumiem pavasarī un vasarā, šogad nav būtiski palielinājies Daira Bertāna spēles laiks nozīmīgos mačos. Šogad ASK ir aizvadījuši 5 spēles, no kurām divās mazsvarīgākajās (pret VEF un Valmieru) Bertāns uzspēlēja ap 20min, bet trīs nozīmīgākajās (pret Ņevežis, Ventspili un Žalgiri) spēlēja vidēji aptuveni 3 min. Patiesībā tas pat ir solis uz atpakaļu, jo pagājušajā sezonā viņš aprīlī/maijā jau katru maču spēlēja mazpadsmit minūtes.

Manuprāt, tagad jaunajiem spēlētājiem labāk tomēr ir uzspēlēt Valmierā, Liepājā, Ventspilī, un tikai pēc tam nākt uz Rīgas lielajiem klubiem. Un žēl tos jaunos, kuri it kā aug Barona un ASK sistēmās, bet pie spēlēšanas viņiem tikt nav lielu cerību (cik no ASK un Barona sistēmas džekiem tagad spēlē lielajās komandās? Drusku laukumā tiek Bertāns un Baronā dažas minūtes ir Zeidakam).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-14 14:50, pirms 16 gadiem
tajās spēlēs kur viņš labi nospēlēja viņu arī atstāja laukumā pret neveži viņš to sev atvēlēto laiku izmantoja tā nekā līdz ar to arī viņu nomainīja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-10-14 15:42, pirms 16 gadiem
njaa speeleetaajs jau labs,bet komanda nav iistaa,speeleetu Ventspilii vai Vefaa tiktu pie ilga speeles laika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-14 18:39, pirms 16 gadiem
Nu ja ir chalis kas var spelēt labāk nekā dairis būtu stulbi viņu nelaist laukuma bet laist dairi tikai tapēc ka latvijas pase.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-14 23:25, pirms 16 gadiem
Pret Valmieru bija labi - aizsardzībā darbojās un uzbrukumā sadarbību veidošanā pieslēdzās, bet pa grozu gan tikpat kā nemeta. Citās spēlēs gan izskatījās tāds mazliet nobijies - tiešām izskatījās, ka atbildības nasta par smagu.
Cerams, ka tiks pie spēles minūtēm pret LBL komandām, kas teorētiski ir zem ASK - un cerams, ka atgūs pagājušās sezonas beigu pārliecību.

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:18, pirms 16 gadiem
iedomiigam chalim nav ko dariit laukumaa. sacereejies mazliet.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 16:25, pirms 16 gadiem
BU-spirit rakstīja: iedomiigam chalim nav ko dariit laukumaa. sacereejies mazliet.
"iedomīgais" čalis sasniedzis vairāk kā dažs labs barona ultrelis, kurš tur bauro! tu viens no tiem! skauž? laikam neopatīk epizodes, akd bertans piesmej tavu baronu! atgādināt? piemēram danks pār bērziņu ātrajā uzbrukumā šauļos cīņā par 3.v Bertāns ir sportiski nekaunīgs labā nozīmē!
Slēpts komentārs: KarlizL

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 16:35, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: "iedomīgais" čalis sasniedzis vairāk kā dažs labs barona ultrelis, kurš tur bauro! tu viens no tiem! skauž? laikam neopatīk epizodes, akd bertans piesmej tavu baronu! atgādināt? piemēram danks pār bērziņu ātrajā uzbrukumā šauļos cīņā par 3.v Bertāns ir sportiski nekaunīgs labā nozīmē!
es esmu par ASK, bet nevejag noliekt, ka chalim bishk galvaa sakaapis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-12 23:38, pirms 16 gadiem
domāju ka tiešām būtu izcils variants priekš betāna kāds vefs, vai vpils, arī vpilī varētu tikt pie minūtēm jo 2. stabila aizsarga aiz akseļa nemaz nav. tur kānbergam laikam ir atstāta vieta, bet bertānu tur redzēt nebūtu slikti arī priekš bkv, par bertānu apt nerunājot

bet kalvem... ska nav nekādas šanses- ja kkādu serbu(pat uzvērdu nezinu) laiž laukumā viņa vietā... tur nav variantu kaut vai bēgot un viss- jāiet prom! tād spotenciāls bija, tad traumas nu izlasē viss likās ok, bet tgd atkal kād sriebīgs leitis kas uz mata līdzīgs fantomasam gandē šī tik talantīgo(savā vecuma grupā nebij ne viena tik laba leiša) spelētāju- ka tik nolaist latviešu basketbolu- psc

     [+] [-]

, 2008-11-13 10:32, pirms 16 gadiem
šobrīd Valmieras mājas lapā palaista bauma ka par Bankevicu nopietnu intresi izrādot kāds Vācijas TOP3 klubs, sarunas jau esot līguma(2-3g) izstrādāšanas stadijā!!!
Ja tā tiešām ir, domājams, visi Valmieras basketbola līdzjutēji būtu ļoti gandarīti ja aiztājējs tiktu meklēts nevis kādā "meļņa" personā, bet no ASK izīrēts Dairis, kas, manuprāt, ideāli iederas Valmieras modelī,ļoti ātrs, explozīvs un var samētāt truļus!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja