Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Francijā cīnīsimies par uzvaru"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Butauts: "Francijā cīnīsimies par uzvaru"
Ramūns Butauts
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

„Spēli sākām briesmīgi, pārāk daudz zaudējām aizsardzībā un cīņā zem groziem, tomēr uz Franciju brauksim cīnīties par uzvaru,” pēc "ASK Rīga" uzvaras Eiropas Kausa kvalifikācijas pirmajā kārtā pār „Cholet Basket” teica Rīgas komandas galvenais treneris Ramūns Butauts.

Ramūns Butauts, „ASK Rīga” galvenais treneris: „Mums bija trīs pretinieku spēļu ieraksti, un labi zinājām pretinieku. Bija skaidrs, ka sāncenšiem ir laba komplektācija. Spēli sākām briesmīgi, ļoti daudz uzmanības pievērsām De Kolo, neveltot pietiekami vērības citiem. Aizsardzība bija ļoti caurumaina, spēcīgi zaudējām zem groza, lai gan treniņos likām uz to akcentu. Pirmajā puslaikā ļoti daudz kļūdījāmies, Brūvers sākumā spēlēja zem katras kritikas. Kopumā nevaru teikt, ka turpinājumā aizsardzībā spēlējām slikti, jo zaudējām tikai 62 punktus. Uz Franciju brauksim uzvarēt, nevis noturēt septiņu punktu pārsvaru."

Uvis Helmanis, ASK: "Smaga spēle, nebija saskaņotības ne uzbrukumā, ne aizsardzībā. Sākām smagnēji un spējām salauzt spēli tikai trešajā ceturtdaļā. Uzvarējām ar septiņu punktu pārsvaru, lai gan tam vajadzēja būt lielākam. Viņi aizsardzībā paņēma kādas 15 bumbas, tie ir 30 neiemesti punkti. Treniņos bijām visu izanalizējuši, tāpat kā spēlē ar Ventspili, tomēr realitātē sākumā buksējām."

Entonijs Viginss,, "Cholet Basket": "Spēle bija grūta, ASK ir laba komanda. Kāpēc pirmais puslaiks atšķīrās no otrā? Mums bija labs sākums, spēlējām savu spēli, bet pirmā puslaika beigās sākām to zaudēt, un noslēgumā to labot bija jau par vēlu."

Tasins Ermans Kunters, "Cholet Basket" galvenais treneris: "Par Rīgu mums nebija daudz informācijas, tikai pērnā gada ieraksti. Joprojām esam jauna komanda, kas pielaiž daudz kļūdu. Īpaši tas izpaužas spēlējot Eiropā, tomēr pirmajā ceturtdaļā nospēlējām ļoti labi. Ja nevarat 40 minūtes nospēlēt vienādi, tas nav galvenais, tomēr spēlētājiem pietrūka pieredzes. Izbraukumā nespēlējam pietiekami labi, un arī sestdien Francijā jāspēlē izbraukumā. Joprojām esam dzīvi, un mums ir izredzes. Viss vēl nav beidzies, bet vispirms jāaizvada spēle Francijas čempionātā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Nikestyle

     [+] [-]

, 2008-10-14 22:52, pirms 16 gadiem
novēlu arī izcīnīt uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-15 10:38, pirms 16 gadiem
francijā dabūs iekšās...

     [+] [-]

, 2008-10-15 13:22, pirms 16 gadiem
Varbūt labāk koncentrējušies uz to 7.pts noturēšanu, ņemot vērā apstākļus, ka šī butauta komanda nekad nekādos eirokausos nav uzvarējusi nevienu spēli izbraukumā ...
P.s. Un nevaig zaimot ask panākumus hvz kad ... tiem, kā zināms, ar šo butauta komandu nav vairāk sakara, kā jebkurai citai Latvijas komandai...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja