Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mazurs: "Tika atalgota mūsu vēlme uzvarēt"

Rolands Eliņš

Mazurs: "Tika atalgota mūsu vēlme uzvarēt"
Nikolajs Mazurs
Foto: Vladislavs Proškins/F64

"VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc uzvaras VTB Vienotās līgas spēlē pret Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" atzina, ka komanda spēlējusi ļoti enerģiski, kamēr pretinieki varbūt nav bijuši labākajā formā noguruma dēļ. Savukārt pretinieku treneris Sergejs Bazarevičs neslēpa savus uzskatus, ka VEF mača izskaņā paveicies.

"Apsveicu visus mūsu komandas līdzjutējus ar šo uzvaru," pēcspēles preses konferencē izteicās Nikolajs Mazurs. "Saprotam, ka "Lokomotiv-Kuban" ir saspringts grafiks un, iespējams, šodien viņiem labāko sniegumu parādīt traucēja nogurums. Ko nozīmē aizvadīt divas spēles nedēļā, to mēs sajutām jau Eirokausa grupu turnīrā. Bet kad par sevi liek manīt savainojumi, tad ir vēl grūtāk."

"Šodien mums, pirmkārt, palīdzēja enerģija, ar kuru izgājām laukumā," turpināja Mazurs. "Piespiedām pretinieku daudz strādāt aizsardzībā, un, pateicoties tam, sapratām, ka varam līdzvērtīgi spēkoties. Nostrādāja arī mūsu taktiskās sagataves. Kad laukuma saimnieki sāka spēlēt agresīvāk, sākām kļūdīties arvien biežāk, taču nekas traks nenotika. Pieļaut 15 kļūdas tādā spēlē - mums tas ir pilnīgi normāls rādītājs. Kopumā jāsaka, ka tika atalgota mūsu vēlme uzvarēt."

"Grūts zaudējums, sen nebijām piekāpušies savā laukumā," maču vērtēja "Lokomotiv-Kuban" treneris Sergejs Bazarevičs. "Jau no paša spēles sākuma ļāvām pretiniekiem sajust spēles ritmu, bet tajos brīžos, kad vajadzēja "salauzt" spēli, bieži vien pieņēmām nepareizus risinājumus. Tas viss noveda pie tā, ka mača galotnē pretiniekiem patiešām paveicās - VEF uzvarēja, jo iemeta trīs tālmetienus pēc bumbas atsitiena pret vairogu. Nevar teikt, ka necīnījāmies, taču ja pretinieks spēles izskaņā tā uzbrūk no tās distances, tad grūti kaut ko izdarīt."

Pamatīgu kritiku savai komandai veltījis "Lokomotiv-Kuban" prezidents Andrejs Vediščevs: "Praktiski visos mačos, ko šosezon esam zaudējuši, nespēlējām ar maksimālo atdevi un patiešām aktīvi sākām darboties tikai pēdējās minūtēs. Tad atliek tikai cerēt uz veiksmi, un šodien tā nebija mūsu pusē. Rezultāts ir likumsakarīgs - VEF pielika vairāk pūļu, lai uzvarētu. Pat neskatoties uz vairāku mūsu spēlētāju nepiedalīšanos mačā, komandas sastāvs ir pietiekami plašs, lai šādos mačos problēmām nevajadzētu būt."

Izmantotie resursi:
"Локо" уступил ВЭФу в Краснодаре -...
Волшебство ВЭФ в Краснодаре! | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-03-15 15:51, pirms 10 gadiem
lielākā veiksme nav ko sapriecāties