Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zavacks: "Le Mans ir viena no grupas favorītēm"

Jānis Pārums

Zavacks: "Le Mans ir viena no grupas favorītēm"
Donāts Zavacks
Foto: vefriga.com

"VEF Rīga" spēlētājs Donāts Zavacks pirms šovakar gaidāmās ULEB Eiropas kausa izcīņas spēles pret Francijas "Le Mans" sniedza savu komentāru VEF kluba mājaslapai.

"Uzvara pār "Žalgiri" bija visas komandas nopelns. Nav svarīgi, kurš iemet, galvenais ir to paveikt. Šoreiz sanāca tā, ka biju labās pozīcijās un izdevās realizēt metienus," atzina Zavacks. "Gāju gulēt ierastajā laikā, nedaudz pēc pusnakts, ar to problēmu nebija. Protams, biju īpaši priecīgs par uzvaru, bet tas bija liels panākums arī visam Latvijas basketbolam."

Jautāts par gaidāmo spēli pret "Le Mans", Zavacks sacīja: "Noteikti, ka nav viegli pēc tādas spēles uzreiz pārslēgties uz nākamo, tāpēc ceru uz tādu pašu atbalstu kā iepriekšējā spēlē. Emocionāli nebūs viegli, jo pēc lielām uzvarām vienmēr ir grūtāk koncentrēties nākamajai spēlei, bet cerības lieku uz faniem, kas spētu mums palīdzēt ar savu atbalstu."

"Viņi ir sarežģīti pretinieki, jo pagājušajā sezonā spēlēja Francijas finālā, kā arī atzīstamu sniegumu demonstrē šajā sezonā – jau minētā Eirolīgas kvalifikācija un veiksmīgs starts Francijas līgā. Domāju, ka viņi ir vieni no mūsu grupas galvenajiem favorītiem," par pretiniekiem sacīja lietuviešu basketbolists.

"Pret El Aminu esmu spēlējis daudzas reizes dažādos līmeņos, sākot ar koledžu, kur viņš spēlēja Konektikutas universitātē," par pretinieku līderi izteicās Zavacks. "Vēlāk esmu spēlējis pret viņu arī, kad viņš spēlēja Ukrainas un Turcijas klubos. Viņš ir viens no bīstamākajiem spēlētājiem, lielisks punktu guvējs, tāpēc būs jācenšas ierobežot viņa iespējas."

Informāciju sagatavoja
Laila Spaliņa, “VEF Rīga” direktore

  +2 [+] [-]

, 2012-11-13 12:23, pirms 12 gadiem
lai veicas!

  -4 [+] [-]

, 2012-11-13 13:41, pirms 12 gadiem
Žēl, bet biļetes galīgi švaki pērk, grūti gūt tam izskaidrojumu.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 14:16, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Žēl, bet biļetes galīgi švaki pērk, grūti gūt tam izskaidrojumu.
Nav Zalgiris un...nav sveetdiena.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-13 17:58, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Žēl, bet biļetes galīgi švaki pērk, grūti gūt tam izskaidrojumu.
Varu izskaidrot. Rīt hokejs!