Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF pretinieks: "Esmu Latvijas čempions"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

VEF pretinieks: "Esmu Latvijas čempions"
Žuau Paulu Batišta
Foto: msb.fr

Eirokausa spēlē šovakar "VEF Rīga" savā laukumā tiekas ar Francijas klubu "Le Mans". Tagad pretinieku rindās spēlē brazīliešu centrs Žuau Paulu Batišta, kurš 2008. gada pavasarī kopā ar Rīgas "Baronu" izcīnīja FIBA Eiropas kausu un Latvijas čempionu titulu.

Batištam palikušas patīkamas atmiņas par savu iepriekšējo pieredzi Rīgā.. "Tolaik man patika šeit. Sportiski viss bija kārtībā, klubam tas bija lielisks gads, jo uzvarējām gan Latvijā, gan FIBA kausā. Patika pati pilsēta, jo šeit bija, ko darīt. Pamatā gan esmu vienkāršs puisis. Tos mēnešus dzīvoju viens, jo mana sieva bija atgriezusies Brazīlijā, lai sagatavotos gaidāmajām kāzām, tāpēc bija noderīgas dažādās laika pavadīšanas iespējas. Bieži devos skatīties filmas, gāju pastaigās, iepazinu dažus šeit dzīvojošos brazīliešus, arī amerikāņu mācītājus, pavadīju laiku ar toreizējo pretinieku ASK Rīga komandas spēlētāju Dveinu Broilsu, kurš, starp citu, šosezon spēlē Francijā un man izdevās satikt viņu pirms pāris nedēļām. Noteikti, ka spēlēšana Rīgā bija lieliska pieredze, tāpēc palikušas tikai pozitīvas atmiņas. Vienīgi šeit prasījās nedaudz vairāk saules" /smaida/.

Batištam tagadējo pretinieku rindās ir arī labs draugs no koledžas laikiem, kā arī paziņa no Barona laikiem… "VEF zinu tāpēc, ka šeit spēlē viens no maniem labākajiem draugiem Antans Kavaļausks. Spēlējām kopā ASV junioru koledžas komandā, tolaik mums abiem bija viens mērķis, uz basketbola laukuma sapratāmies vienā valodā. Viņš man ir kā brālis. Šīs varbūt ir tās attiecības, kurās nav jārunā katru dienu, lai tās tāpat būtu īpašas. Tāpēc noteikti, ka gaidāmā spēle Rīgā būs īpaša. Būs interesanti, jo šī būs pirmā reize, kad spēlēsim viens pret otru kopš esam savās profesionāļu karjerās", saka Batišta. "VEF tagad spēlē arī Kaspars (Bērziņš). Būs jautri, pēdējo reizi ar viņu spēlēju 2008.gadā - atceros viņu kā atlētisku spēlētāju, kuram ir labs metiens".

"Gaidām ne ko citu, kā vien ļoti spraigu cīņu. Jums ir ļoti laba komanda, kas tikko lieliskā spēlē uzvarēja Žalgiri. Pats esmu spēlējis pret šo lietuviešu komandu, tāpēc zinu, ko tas šeit nozīmē", norāda brazīliešu centrs. "VEF ir lieliska komanda ar labu bumbas kustību, kas ļauj izpausties saviem snaiperiem. Jums ir daudzi lieliski snaiperi, labi basketbola pamati, darbojaties pareizajā spēles manierē".

Izmantotie resursi:
www.vefriga.com

  -4 [+] [-]

, 2012-11-13 14:44, pirms 12 gadiem
VEF pretinieks: "Jūs paliksiet mūsu iepakaļā"

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 14:45, pirms 12 gadiem
Brīnos, kur Baronam bija nauda toreiz paņemt šo spēlētāju. Diezgan labs un iespaidīgs CV, bijušais BRA izlases līderis.

  +9 [+] [-]

, 2012-11-13 14:57, pirms 12 gadiem
Gan jau vēl nav visu samaksājis...
Rasheed_pacer rakstīja: Brīnos, kur Baronam bija nauda toreiz paņemt šo spēlētāju. Diezgan labs un iespaidīgs CV, bijušais BRA izlases līderis.

  +6 [+] [-]

, 2012-11-13 15:41, pirms 12 gadiem
Batištu Baronam Lietuvas Rytas izīrēja... Jo tur tajā gadā bija baigais sastāvs...
Rasheed_pacer rakstīja: Brīnos, kur Baronam bija nauda toreiz paņemt šo spēlētāju. Diezgan labs un iespaidīgs CV, bijušais BRA izlases līderis.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-13 16:13, pirms 12 gadiem
tik saldi runāja, ka jāapskatās, vai pakaļa nav aizlipusi

     [+] [-]

, 2012-11-13 17:10, pirms 12 gadiem
Brazilju legionars shis ir viens no tiem, kurus gribetos atkal LV grandos redzet, vienaa vai otraa!

  -1 [+] [-]

, 2012-11-13 17:55, pirms 12 gadiem
VIPmember rakstīja: Gan jau vēl nav visu samaksājis...
Esi pārliecināts?Cik atceros ,tad Tava favorītkomanda ask palika spēlētājiem naudu parādā.

     [+] [-]

, 2012-11-13 19:08, pirms 12 gadiem
nav man favoritkomandu - kaut ko esi nosapnojis
Tieshi deelj ask arii shaubijos vai barons ir samaksaajis. Tiem arii peedeejos virsliigas gados paarmeta paraadu esamiibu.

pipars555 rakstīja: Esi pārliecināts?Cik atceros ,tad Tava favorītkomanda ask palika spēlētājiem naudu parādā.