Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" ar grūtībām pārspēj "AJ Milano"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Real" ar grūtībām pārspēj "AJ Milano"
Felipe Rejess guva 15 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas
Foto: AFP

ULEB Eirolīgas turnīrā šovakar tika aizvadītas divas D grupas spēles. Uzvaras izcīnīja "Panionios" basketbolisti, kuri ar 72:67 pieveica "Partizan", kā arī "Real Madrid", kas bija pārāki par "AJ Milano".

Grieķu klubs "Panionios" spēli savā laukumā pret Belgradas "Partizan" uzsāka ļoti vareni, jo jau pēc pirmās ceturtdaļas komandai bija astoņu punktu pārsvars. Belgradas basketbolisti gan diezgan ātri pievilka, tādēļ spēle kopumā bija līdzīga. Viss izšķīrās galotnē, kurā labāki bija grieķi, uzvarot ar 72:67. Abām komandām tagad ir pa divām uzvarām un diviem zaudējumiem.

Lielisku sniegumu "Panionios" rindās nodemonstrēja Ārons Mailzs, kurš guva 18 punktus, kā arī atdeva četras rezultatīvas piespēles. Līdzīgu sniegumu zaudētāju rindās nodemonstrēja Milenko Tepičs, kurš guva 19 punktus, kā arī atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Viena no grupas spēlēm tika aizvadīta arī Madridē, kur vietējais "Real" uzņēma "AJ Milano" komandu. Spēle izvērtās negaidīti sīva, neskatoties uz to, ka Milānas klubs šosezon demonstrē ļoti bālu sniegumu. Praktiski ne uz brīdi Madrides kluba basketbolisti nevarēja atslābināties, jo viesi spēlēja lieliski. Spēles pēdējā minūtē itāļiem bija pat piecu punktu pārsvars, taču nosargāt to viņi nespēja. Neilgi pirms spēles beigām Madrides klubam uzvaras grozu iemeta Luiss Buloks.

"Real" rindās pa 15 punktiem guva Felipe Rejess, kā arī Džeremija Meisijs. Itāļiem visvairāk iemeta Maikls Hols, kura kontā 21 punkts.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-11-14 00:59, pirms 16 gadiem
Nevis Meisons, bet Meisijs... Tu ko Maķedoniju neatceries???