Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Fenebarche Ulker'' uzvar otrajā pagarinājumā

''Fenebarche Ulker'' uzvar otrajā pagarinājumā
''Fenerbarche Ulker'' basketbolists Devins Smits
Foto: AFP

Šovakar ULEB Eirolīgas turnīrā tika aizvadītas ceturtās kārtas spēles un C apakšgrupā ļoti saspringtā cīņā ''Fenerbarche Ulker'' otrajā pagarinājumā pārspēja ''Union Olimpija'', bet citā spēlē Berlīnes ''Alba'' pieveica DKV ''Joventut''.

Ļoti skatāma un interesanta spēle notika Stambulā, kur vietējais ''Fenerbarche Ulker'' uzņēma Ļubļanas ''Union Olimpija''. Jau no pirmās spēles ceturtdaļas bija vērojama nopietna cīņa, un turku kluba basketbolistiem, labāk aizvadot ceturtdaļas beigas, to izdevās uzvarēt ar septiņu punktu pārsvaru - 24:17. Lai gan otrās ceturtdaļas sākumā ''Fenerbarche Ulker'' basketbolisti izvirzījās vadībā ar desmit punktiem, ''Union Olimpija'' spēlētāji turpināja cīnīties un spēja izlīdzināt spēles gaitu, kā arī atspēlēties. Pēc pirmā puslaika gan vadībā arvien bija ''Fenerbarche Ulker'' basketbolisti - 43:42.

Trešā ceturtdaļa neizvērtās īpaši rezultatīva, un turku basketbolistiem, uzvarot ceturtdaļu ar 19:14, izdevās mazliet palielināt pārsvaru un pirms pēdējām desmit minūtēm būt vadībā ar 62:56. Tomēr ''Union Olimpija'' basketbolisti turpināja cīnīties un tie atspēlējās, kā arī aptuveni divas minūtes līdz spēles beigām izvirzījās vadībā ar 70:68. Vēlāk ''Fenerbarche Ulker'' basketbolisti pārņēma vadību - divus trīspunktniekus realizēja Emira Preldzičs un Devins Smits, padarot rezultātu 73:70, tomēr nedaudz vēlāk Sašo Ozbolts atbildēja ar to pašu, izlīdzinot rezultātu. Devinam Smitam bija iespējas kļūt par spēles varoni, bet basketbolists nerealizēja trīspunktnieku un viss izšķīrās papildlaikā.

Galvenie spēles notikumi risinājās papildlaikā, tomēr arī šajās piecās minūtēs uzvarētājs nenoskaidrojās un bija nepieciešams vēl viens papildlaiks. Otrajā spēles papildlaikā uzvarētājs tika noskaidrots. Vēl minūti līdz spēles beigām Vlado Ilievskis, iemetot trīspunktnieku, izvirzīja vadībā ''Union Olimpija'', bet tas arī bija viss, uz ko šī komanda šovakar bija spējīga. ''Fenerbarche Ulker'' basketbolisti, pateicoties Mirsada Turkčana un Markesa Grīna iemestajiem soda metieniem, izcīnīja grūtu uzvaru ar 89:87, tādējādi izcīnot savu trešo uzvaru turnīrā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Emīrs Preldzičs, gūstot 18 punktus, bet ''Union Olimpija'' sastāvā Vlado Ilievskim 22 punkti.

Otrā šīvakara C grupas spēlē Berlīnes ''Alba'' savā laukumā uzvarēja spāņu klubu DKV ''Joventut'' ar 74:72. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Ansu Sīsajs, bet zaudētājiem Luka Bogdanovičs guva 21 punktu.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-11-13 23:44, pirms 16 gadiem
Intresanti ka laiz pa pagarinaajumiem...:-D:-D