Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Prokom" pirms spēles ar VEF nolīgst NBA spēlētāju

"Prokom" pirms spēles ar VEF nolīgst NBA spēlētāju
Dž. R. Gidenss
Foto: AP

Polijas basketbola klubs "Asseco Prokom" šodien paziņojis par līguma parakstīšanu ar amerikāņu aizsargu Dž. R. Gidensu, kurš iepriekšējos gadus spēlēja Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA).

"Asseco Prokom" klubs šodien paziņojis par līguma parakstīšanu ar 25 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Dž. R. Gidensu. Aizvadītās divas sezonas Gidenss spēlēja NBA, pārstāvot Bostonas "Celtics" un Ņujorkas "Knicks" klubus. Pirms šīs sezonas Gidenss mēģināja iekļūt Sakramento "Kings" sastāvā, taču pirms nedaudz vairāk kā nedēļas tika atskaitīts no sastāva.

2008. gada NBA draftā "Celtics" izvēlējās Gidensu ar pirmās kārtas pēdējo 30. numuru, taču Bostonā viņam neizdevās nostiprināties. Pēc pusotra gada "Celtics" klubā Gidenss tika aizmainīts uz "Knicks", kur noslēdza pagājušo sezonu. Kopumā divu sezonu laikā Gidenss aizvadīja 38 spēles, vidēji gūstot 1,9 punktus un izcīnot 1,4 atlēkušās bumbas.

Gidenss savas jaunās komandas sastāvā varētu debitēt jau sestdien, kad "Asseco Prokom" viesosies Rīgā, lai aizvadītu spēli ar VEF.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 23:30, pirms 14 gadiem
Donz007 rakstīja: Nuu gan VEF'am būs dir**
Jo? Protams, lai aizvadītu kaut spēli spēcīgākajā basketbola līgā ir jābūt augsta līmeņa sportistam... Bet nu nešķiet, ka lūk Gidenss būs tas, kura dēļ VEF metīs plinti krūmos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 12:26, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Njā, var redzēt, ka pretiniekos eirolīgas klubs, bet nu ņemot vērā, ka pat leģionāri varētu kārtīgi noskaņoties šai komandai un visa komanda to izdarīt, tad varbūt arī varēs pacīnīties, kārtīgi kapājot.
man jau vairāk gan šķiet,ka dažs labs leģionārs uzmetīsies par supermenu un visu spēli ņems uz sevi,lai uzvarētu

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 14:54, pirms 14 gadiem
ja ieraudzis kaut spraugu groza virzienaa taa ies uz danku!!
Savulaik viduskolaa nopietni pretendeja uz uzvaretaja titulu dunk konkursaa - stajoties preti tam pasham James kas tgd Heat pārstāv..

     [+] [-]

, 2010-10-16 16:55, pirms 14 gadiem
zinams ka basketbols ir grupas spele un gruti jau ir prognozeet vai viens cilveeks var izglaabt komandu vieniigi var paliidzet uzvareet...