Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mazurs: "Spēles gaitu izšķīra pēdējā svilpe"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Mazurs: "Spēles gaitu izšķīra pēdējā svilpe"
Nikolajs Mazurs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Pēdējā uzbrukumā mērķtiecīgi spēlējām uz Robinsonu, jo mums vairāk nebija iespēju koriģēt situāciju un doties pārtraukumā. Viņam bija jāmet un viņš to darīja," basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc zaudējuma "Krasnij Oktjabr" norādīja, ka vairāki spēlētāji uzbrukumā bijuši pietiekami aktīvi, taču no pārējiem gaidīts vairāk.

Valentīns Berestņevs, "Krasnij Oktjabr" galvenais treneris

"Vēlos pateikties savai komandai. Pirms spēles biju uztraucies par cīņu zem groziem, taču mēs spējām uzvarēt cīņā par atlēkušajām bumbām. Izšķirošajā ceturtdaļā atstāju laukumā spēlētājus, kuriem dega acis. Tāds solis attaisnojās. Viņi spēlēja bez pauzēm, taču izturēja.

Pēc pirmās sezonas vēlējāmies paturēt visus spēlētājus. Atgriezās četri – Igors Zamanskis un trīs leģionāri. Uzskatu, ka tas ir labs rādītājs, jo iepriekšējo sezonu sākām ar divpadsmit jauniem basketbolistiem. Mūsu klubs balansē starp skatāmu spēli un rezultātu. Kluba prezidents Gerasimenko vēlas sastāvā redzēt tādus vīrus kā Kalpeperu un Dīnu. Šosezon ceram, ka Keins un Dīdžejs Kenedijs spēs apvienot gan vienu, gan otru.

Starp pēdējo pārbaudes spēli un pirmo oficiālo cīņu Ņižņijnovgorodā bija 16 dienu pauze, tāpēc atrodamies meklējumos. “Nizhny Novgorod” atstāja labu iespaidu, taču neesmu pārliecināts, vai viņu sastāvs atbilst Eirolīgas prasībām. Manuprāt, Gomeļska kausa izcīņā Maskavā viņi spēlēja paslēpes. Vienu lietu varu pateikt, Bagatska komandas ne sevišķi labi sāk, taču parasti labi pabeidz."

Džeralds Robinsons, "VEF Rīga" aizsargs

"Zaudējums bija skarbs un sāpīgs. Savās mājās zaudēt vienmēr ir sāpīgi. Pāris reizes iztērējām iekrāto pārsvaru, kļūdījāmies, taču tā ir sporta sastāvdaļa. Karjeras laikā esmu izdarījis pietiekami daudz pēdējo metienu. Dažus trāpīju, dažas reizes kļūdījos. Mums dārgi maksāja neizmantotās bumbas kontroles iespējas."

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Piekrītu Džeraldam, ka zaudējums bija ļoti sāpīgs. Nespēlējām pietiekami stabili, visas spēles laikā gadījās lieli kāpumi un kritumi, ar 10 punktiem augšā vai lejā. Vairāki spēlētāji izkrita no rotācijas, piemēram, Kevins (Dilards) nespēja nokontrolēt visu spēli. Pietrūka Zaķa ieguldījums.

Spēles gaitu izšķīra pēdējā svilpe (pret Falu). Pagarinājumā mēs būtu pacīnījušies, taču pie tādas iespējas netikām. Pēdējā uzbrukumā mērķtiecīgi spēlējām uz Robinsonu, jo mums vairāk nebija iespēju koriģēt situāciju un doties pārtraukumā. Viņam bija jāmet un viņš to darīja.

Zinājām, ka Robinsons ir ātrs un eksplozīvs spēlētājas. Brīvā spēlē kā šodien viņš jūtas ļoti labi, pats izkārto un rada situācijas. Kopā ar Jāni Timmu viņš bija vienīgais, kurš guva vairāk par 10 punktiem. Pietrūka palīdzības no citiem. Uzskatu, ka Dilards un Zaķis mums varēja palīdzēt daudz vairāk.

Kopumā esmu apmierināts ar leģionāru sniegumu. Bamba un Džeralds jau ir ieguvuši starptautisko spēļu praksi, tāpēc VTB līgā nepazūd. Bambam par labu nāca spēlēšana Tallinā, Džeralds daudz ieguva Izraēlā. Vienīgi Kevinam tādā līmenī jāspēlē pirmo reizi, jo viņš ieradās no Itālijas otrās līgas."

  +7 [+] [-]

, 2014-10-12 20:23, pirms 10 gadiem
Koļa tu komandu nespēj noturēt ne pēdēja svilpe! +10 pēdējās 10 min ir jāmāk zaudēt uz -8

 +10 [+] [-]

, 2014-10-12 20:43, pirms 10 gadiem
Viņš jau savu nespējību ar jauniešu izlasi parādīja. Svilpe viņam vainīga

  -3 [+] [-]

, 2014-10-12 20:45, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Koļa tu komandu nespēj noturēt ne pēdēja svilpe! +10 pēdējās 10 min ir jāmāk zaudēt uz -8
Ķip jāpasaka kkas cits minūtes pārtraukumos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 21:06, pirms 10 gadiem
Lo*u bars. Neviena objektīva viedokļa, tikai prosta nod*ršana. Pilnīgi ge*i.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 21:15, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: personīgas antipātijas neļauj visu kopainu redzēt, ne šeit, ne izlasē, kuru treneris vadīja
parasti cenšos izteikt kaut cik konstruktīvu viedokli, bet Mazurs bieži vien ir saņēmis pēc nopelniem. It īpaši par jauniešu izlasēm, kur bija talantīgs sastāvs, bet viņš ir noracis. Konkrēti kā pret VEF galveno treneri man pagaidam nav pretenziju. Nevajag jau arī klaji aizstāvēt, kad skaidri redzams, Mazurs nesaprot ko dara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-10-12 21:22, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Atkal par u-20? Kur nebija potenciāla, jo izkrita svarīgi spēlētāji, es ceru, ka to saproti? Nu nevarēja viņi spēlēt pret gadu vecākiem puikām + Žvīgurs tik tikko no savainojuma

Jā protams par rezultātu atbild treneris un bija tur daudz viņa kļūdas, bet tīri visu uz treneri u-20 gadījumā nevajadzēja norakstīt
es vairāk par u-18 kur Mazurs totāli izgāza visu padarīšanu. Mums bija talantīgākais sastāvs visā turnīrā, bet viņš nolohojās. Arī u-20 bija viņa kļūdas, bet mazāk

  +4 [+] [-]

, 2014-10-12 21:24, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Atkal par u-20? Kur nebija potenciāla, jo izkrita svarīgi spēlētāji, es ceru, ka to saproti? Nu nevarēja viņi spēlēt pret gadu vecākiem puikām + Žvīgurs tik tikko no savainojuma

Jā protams par rezultātu atbild treneris un bija tur daudz viņa kļūdas, bet tīri visu uz treneri u-20 gadījumā nevajadzēja norakstīt....Saproti, vienkārši es nesaprotu, kur visi to potenciālu redzēja u-20 izlasē šogad, kad izkrita 4 spēlētāji, no kuriem 3 pamatsastāva, viņu vietā jau nebija tik pat labi, tieši otrādi, jaunāki, mazāk pieredzējuši
vispār jau, ka viņš ar U-18 puišiem neļāva medaļas paņemt.
+ pedējā svilpe nevar ietekmēt spēles gaitu, drīzāk iznākumu, jo spēles gaita izmainījās 4/4 sākumā nevis beigās.
Ja VEF būtu nauda, Mazurs netiktu pie amata, tas gan ir skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 21:34, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: personīgas antipātijas neļauj visu kopainu redzēt, ne šeit, ne izlasē, kuru treneris vadīja
Kopaina ir tāda, ka 4.cet uzbrukums apstājās. Un te nu trenerim ir jāvariē ar maiņām un taktiku, nevis jānoskatās kā komanda iebrauc -8 no +10 nepilnu 7 minūšu laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 21:50, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Tam es piekrītu jā! redzēji kā spēle aizgāja pēc minūtes pārtraukuma pie -8? Kāpēc ātrāk nepaņēma, piemēram pie -4?
Nu es par to pašu. bet ne viņam vienīgajam LV ir tāda slimība.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 21:58, pirms 10 gadiem
Man šķiet ka ar Bērziņu ir tas pats kas bija ar Galviņu Dinamo..