Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štālbergs attālinās no "play-off", "Zenit" bez Timmas sagrauj "Unics"

Andrejs Siliņš

Štālbergs attālinās no "play-off", "Zenit" bez Timmas sagrauj "Unics"
Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

14. zaudējumu 20 spēlēs VTB Vienotajā Basketbola līgā svētdien piedzīvoja Artūra Štalberga trenētā "Nizhny Novgorod", kas ar 80:93 mājās atzina "Enisey" pārākumu. "Zenit" bez Jāņa Timmas sastāvā sakāva Kazaņas "Unics" (109:84), izcīnot desmito uzvaru pēc kārtas.

Šonedēļ Ņižņijnovgorodas klubs paziņoja par serbu speciālista Zorana Lukiča atgriešanos organizācijā. Treneris, kurš savulaik komandu vadīja sešas sezonas, kļuvis par basketbola operāciju direktoru, bet galvenā trenera pienākumus turpina veikt Artūrs Štālbergs, kuram asistē Edmunds Valeiko.

"Nizhny Novgorod" un "Enisey" komandu pirmajā spēlē Krasnojarskā "Enisey" svinēja uzvaru ar sešu punktu starpību (99:93), bet šodien Ņižņijā Štālberga vīriem revanšēties neizdevās. Mājinieki sāka labāk un vienubrīd sasniedza sešu punktu pārsvaru, tomēr otrajā puslaika otrajā daļā viesi pārņēma iniciatīvu, veica 11:0 izrāvienu un no tā NN vairs nespēja atgūties. Izskaņā tablo vēstīja pat mīnus 13 - 80:93.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Vladislavs Truškins, kurš guva 15 punktus, bet Ņižņijas rindās ar 26 izcēlās Kenijs Bointons, kuram arī sešas rezultatīvas piespēles. "Enisey" izcīnīja devīto uzvaru 19 spēlēs, nostiprinoties "play-off" zonā, savukārt NN jau 14. zaudējums 20 mačos un no izslēgšanas turnīra šķir jau trīs panākumi. NN palikušas vēl četras spēles.

Citā spēlē "Zenit" viesos Kazaņā tikās ar Eirolīgā spēlējošo "Unics" un, lai gan spēlēja bez viena no saviem līderiem Jāņa Timmas, izcīnīja graujošu uzvaru - 109:85. Šī bija "Zenit" desmitā uzvara pēc kārtas VTB līgā un ar 16 uzvarām 19 mačos ieņem otro vietu tabulā. Tāda pati bilance arī "Khimki", taču pagaidām vienīgajā savstarpējā spēlē "Zenit" izcīnīja panākumu.

Rezultatīvākais šovakar Pēterburgas komandā ar 26 punktiem bija Sergejs Karasjovs, kuram arī četras rezultatīvas piespēles. "Unics" labā 25 punktus guva Kvino Koloms, kuram arī deviņas piespēles.

     [+] [-]

, 2017-03-12 16:56, pirms 8 gadiem
Derīgs rezultāts
Vajag būt priekšā NN turnīra tabulā

     [+] [-]

, 2017-03-12 17:19, pirms 8 gadiem
NN degradē!