Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Odoms pēc divām spēlēm Eiropā atgriezies ASV

Odoms pēc divām spēlēm Eiropā atgriezies ASV
Lamārs Odoms
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola kluba Vitorijas "Laboral Kutxa" uzbrucējs Lamārs Odoms atgriezies ASV, lai sportista ārsti atkārtoti veiktu medicīniskās pārbaudes.

Lamāra Odoma pievienošanās Vitorijas klubam "Laboral Kutxa" bija viens no skaļākajiem sezonas darījumiem Eiropas basketbolā – 34 gadus vecais Odoms karjeras lielāko daļu spēlējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubos, divreiz tiekot arī pie čempiona titula.

Odoms noslēdza vienošanos uz diviem mēnešiem (ar iespēju pagarināt līdz sezonas beigām), tomēr karjera Eiropā pieredzējušajam amerikānim nesokas tik labi, kā varētu cerēt. Odoms "Laboral Kutxa" sastāvā aizvadīja tikai divas spēles (pa vienai Eirolīgā un ACB), neizceļoties ar ievērojamiem statistiskiem sasniegumiem. Basketbolists atgriezies ASV, kur Odomam tiks atkārtoti veiktas muguras pārbaudes.

"Laboral Kutxa" galvenais treneris Serdžio Skariolo saglabā optimismu: "Viņam joprojām ir pārbaudes laiks. Odoms man piezvanīja no lidostas, lai atvadītos uz drīzu tikšanos. Viņš man teica, ka atgriezīsies – man nav nekādu citu domu. Odoms lieliski iejutās komandā. Esmu pārliecināts, ka viņš būs atpakaļ, ja spēs sakārtot savu veselību."

Izmantotie resursi:
ACB.COM

     [+] [-]

, 2014-03-12 16:51, pirms 10 gadiem
"ja spēs sakārtot savu veselīnu."
kas ir veselīns?

     [+] [-]

, 2014-03-12 17:08, pirms 10 gadiem
SanjaIgors rakstīja: "ja spēs sakārtot savu veselīnu."
kas ir veselīns?
Tā ir saite celī, pie meniska.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-12 17:48, pirms 10 gadiem
Sanjalgors...tik tups ka neswproti?!