Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

R.Blūmam seši punkti, ASVEL zaudē jauniešu Eirolīgas izšķirošajā mačā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

R.Blūmam seši punkti, ASVEL zaudē jauniešu Eirolīgas izšķirošajā mačā
Roberts Blūms janvāra sākumā Baltijas kausā. Foto: basket.ee

LETA. Latvijas basketbolists Roberts Blūms svētdien guva sešus punktus, neglābjot Vilerbānas ASVEL no neveiksmes "Adidas Next Generation" turnīra jeb jaunatnes Eirolīgas kvalifikācijas izšķirošajā mačā.

ASVEL izšķirošajā mačā par ceļazīmi uz finālturnīru ar rezultātu 56:71 (20:13, 15:24, 10:18, 11:16) piekāpās Badalonas "Joventut" jaunajiem basketbolistiem.

Blūms laukumā bija 15 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā realizēja divus no pieciem tālmetieniem, bet vienu reizi meta garām grozam metienu divu punktu vērtībā. Viņš statistikā atzīmējās arī ar trīs atlēkušajām bumbām, vienu kļūdu, trīs piezīmēm un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu viens.

Vilerbānas vienību no neveiksmes neglāba Fēlikss de Almeida, kurš izcēlās ar 14 punktiem, bet pretinieku rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem un 15 bumbām zem groziem bija Rubens Prejs.

Jau ziņots, ka ASVEL pirmajā B grupas cīņā ar 88:65 pieveica Itālijas vienību Basano del Grapas "Orange1", otrajā mačā ar 74:53 pārspēja Pirejas "Olympiakos" no Grieķijas, bet noslēdzošajā grupas mačā ar rezultātu 77:68 uzvarēja Patras "Next Generation".

2016.gadā par turnīra čempionu "Barcelona" komandas rindās kļuva Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

Izmantotie resursi:
LETA