Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

D grupa: ''Panathinaikos'' uzvar

D grupa: ''Panathinaikos'' uzvar
"Panathinaikos" galvenais treneris
Zeļko Obradovičs
Foto: ITAR-TASS

Šodien ULEB Eirolīgas D apakšgrupas ceturtās kārtas spēlēs Atēnu ''Panathinaikos'' izbraukumā ar rezultātu 75:65 pārspēja ''Asseco Prokom''. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Nikola Pekovičs, kurš guva 17 punktus.

Spēles pirmo ceturtdaļu daudz pārliecinošāk tieši aizvadīja viesi, kuri pakāpeniski palielināja savu pārsvaru un ceturtdaļu noslēdza ar +12 - 25:13. Otrajā ceturtdaļā ''Panathinaikos'' basketbolisti nedaudz nomierinājās un spēle kļuva līdzīgāka - abas komandas jau darbojās pietiekami aktīvi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Rezultāta starpība gan nemainījās un pēc pirmā puslaika viesiem joprojām piederēja 12 punktu pārsvars - 45:33.

Uzvaru ''Panathinaikos'' nodrošināja trešajā ceturtdaļā, kuru tā pārliecinoši uzvarēja. Ceturtdaļā kopumā uzvarot ar deviņu punktu pārsvaru, viesi panāca jau 65:44, tādējādi praktiski nodrošinot uzvaru visā spēlē. Pēdējā ceturtdaļā laukumā tika arī tie ''Panathinaikos'' basketbolisti, kuri līdz šim spēlē nebija tik daudz iesaistījušies, kas ļāva mājiniekiem samazināt rezultāta starpību. Spēle noslēdzās ar 75:65 par labu ''Panathinaikos''.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Nikola Pekovičs, kurš guva 17 punktus, bet zaudētājiem arī 17 punkti Jana Jaglas kontā.

Otrā šīsdienas spēlē Madrides ''Real'' izbraukumā sagrāva Oldenburgas ''Ewe Baskets'' ar rezultātu 104:61.

Izmantotie resursi:
euroleague.net