Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Huertass par sniegumu Stambulā saņem Eirolīgas nedēļas MVP balvu

Andrejs Siliņš

Huertass par sniegumu Stambulā saņem Eirolīgas nedēļas MVP balvu
Marselinju Huertass
Foto: Sipa/Scanpix

"Barcelona" brazīliešu aizsargs Marselinju Huertas par iespaidīgo sniegumu spēlē pret Stambulas "Fenerbahce Ulker" saņēmis ULEB Eirolīgas nedēļas vērtīgākā spēlētāja jeb MVP atzinību.

"Barcelona" saspringtā cīņā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 76:73, bet Huertass bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem. Brazīliešu saspēles vadītāja kontā 23 punkti (otrais labākais rezultāts Eirolīgas karjerā), realizējot piecus no desmit divpunktu un divus no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī trāpot visus septiņus soda metienus.

Tāpat Marselinju atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas (karjeras rekords Eirolīgā), izprovocēja sešas piezīmes un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. 29 ar pusi nospēlētajās minūtēs savākti 30 efektivitātes reitinga punkti, kas bija augstākais rezultāts Top16 turnīra otrajā kārtā.

30 gadus vecais Huertass "Barcelona" rindās spēlē no 2011. gada, bet Eirolīgā šī ir jau sestā sezona (divas pavadītas "Caja Laboral" rindās, viena - "Joventut"). Vidēji karjerā Eirolīgā 191 centimetru garais Huertass 21,2 minūtēs guvis 8,1 punktu un atdevis 3,7 rezultatīvas piespēles.

"Barcelona" ar divām uzvarām divos mačos ir otrā E grupā, bet nākamo spēli aizvadīs ceturtdien Pirejā pret vietējo "Olympiacos".

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...