Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mavrokefalidis pievienojas "Panathinaikos", pastiprinās arī "Olympiacos"

Mavrokefalidis pievienojas "Panathinaikos", pastiprinās arī "Olympiacos"
Lukass Mavrokefalidis
Foto: www.bdasportinternational.com

Jaunajai basketbola sezonai turpina gatavoties arī abi spēcīgākie grieķu basketbola klubi. Atēnu "Panathinaikos" rindas pastiprinās 28 gadus vecais uzbrucējs Lukass Mavrokefalidis, savukārt Pirejas "Olympiacos" komandas sastāvu papildinās 27 gadus vecais basketbolists Braiens Danstons.

Mavrokefalidis aizvadīto sezonu noslēdza Spānijā, cīnoties "Barcelona" kluba rindās. 12 Spānijas čempionāta spēlēs uzbrucējs izcēlās ar vidēji 6,5 punktiem un 3,3 atlēkušajām bumbām. Līgums ar 210 centimetrus garo basketbolistu noslēgts uz divām sezonām.

2006.gadā draftētais basketbolists (2.kārta, 57.numurs) savas karjeras laikā ir spēlējis arī kopā ar latviešu aizsargu Jāni Strēlnieku Sanktpēterburgas klubā "Spartak", kur sāka iepriekšējo sezonu. Tāpat Mavrokefalidis ir bijis Itālijas "Virtus" un Spānijas "Valencia" ierindā. Grieķijā uzbrucējs ir cīnījies PAOK un "Maroussi" sastāvos, bet pirms pēdējās došanās uz ārzemēm Mavrokefalidis spēlēja principiālo "Panathinaikos" pretinieku "Olympiacos" komandā, divreiz tiekot arī pie Grieķijas kausa.

Paši "Olympiacos" tikmēr paziņojuši par uzbrucēja Braiena Danstona piesaisti. 27 gadus un 203 centimetrus garais basketbolists aizvadīto sezonu pavadīja Itālijas čempionāta pusfinālistu "Cimberio Varese" rindās, izceļoties ar 14,2 punktiem, 7,4 atlēkušajām bumbām un 2,1 pārtvertām piespēlēm vidēji 41 Itālijas čempionāta mačā.

Amerikānis ir spēlējis arī Izraēlas klubos "Hapoel Holon" un "Bnei Eshet Tours Hasharon", grieķu "Aris" un Korejas vienībā "Mobis Phobeus". 2010./11.gada sezonā Danstons "Aris" rindās piedalījās Eiropas kausa izcīņā, kļūstot par turnīra labāko metienu bloķētāju ar 1,56 blokiem vidēji mačā.

Izmantotais avots:
PANATHINAIKOS BC
Home

     [+] [-]

, 2013-07-10 23:46, pirms 11 gadiem
Visi papildinās, VEF tikai visu palaiž.