Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Zenit" trīs pozitīvi testi pirms cīņas pret "Barcelona", Himku spēle pārcelta uz sestdienu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Zenit" trīs pozitīvi testi pirms cīņas pret "Barcelona", Himku spēle pārcelta uz sestdienu
Rolands Šmits cīņā pret Maiku Džeimsu. Foto: Euroleague

Sanktpēterburgas basketbola klubā "Zenit" piektdien, 9. oktobrī, reģistrēti trīs pozitīvi PCR testi. Eirolīga pieņēmusi lēmumu pārcelt šīvakara mājas spēles sākumu pret “FC Barcelona” no 19:00 uz 20:00. Maskavas apgabala "Himki" mājas spēle pret Kauņas "Žalgiri" pārcelta uz sestdienu.

Pagājušajā nedēļā “Barcelona” personālā tika reģistrēti trīs pozitīvi testi – inficēto vidū bija galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs un viņa palīgs Darjušs Maskoļūns. Šī iemesla dēļ katalāņu kluba izbraukuma spēle pret “Zenit” tika pārcelta no 8. uz 9. oktobri.

Spēles dienā kļuva zināms, ka arī “Zenit” rindās reģistrēti trīs pozitīvi PCR testi. Inficēti divi spēlētāji – Antons Puškovs un Ostins Holinss, kā arī personāla pārstāvis Andrejs Kozlovs. Eirolīga pieņēma lēmumu pārcelt spēles starta laiku par vienu stundu vēlāk, lai uzzinātu šodien veikto testu rezultātus.

No piektdienas uz sestdienu pārcelta spēle starp Himkiem un Kauņas ''Žalgiri''. Lietuvas klubā pozitīvs tests reģistrēts centra spēlētājam Žofrē Loverņam, bet par pārcelšanas iemeslu nosaukti pozitīvie testi Maskavas apgabala klubā.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleague.net/news/i/a...