Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

"Zenit" trīs pozitīvi testi pirms cīņas pret "Barcelona", Himku spēle pārcelta uz sestdienu

"Zenit" trīs pozitīvi testi pirms cīņas pret "Barcelona", Himku spēle pārcelta uz sestdienu
Rolands Šmits cīņā pret Maiku Džeimsu. Foto: Euroleague

Sanktpēterburgas basketbola klubā "Zenit" piektdien, 9. oktobrī, reģistrēti trīs pozitīvi PCR testi. Eirolīga pieņēmusi lēmumu pārcelt šīvakara mājas spēles sākumu pret “FC Barcelona” no 19:00 uz 20:00. Maskavas apgabala "Himki" mājas spēle pret Kauņas "Žalgiri" pārcelta uz sestdienu.

Pagājušajā nedēļā “Barcelona” personālā tika reģistrēti trīs pozitīvi testi – inficēto vidū bija galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs un viņa palīgs Darjušs Maskoļūns. Šī iemesla dēļ katalāņu kluba izbraukuma spēle pret “Zenit” tika pārcelta no 8. uz 9. oktobri.

Spēles dienā kļuva zināms, ka arī “Zenit” rindās reģistrēti trīs pozitīvi PCR testi. Inficēti divi spēlētāji – Antons Puškovs un Ostins Holinss, kā arī personāla pārstāvis Andrejs Kozlovs. Eirolīga pieņēma lēmumu pārcelt spēles starta laiku par vienu stundu vēlāk, lai uzzinātu šodien veikto testu rezultātus.

No piektdienas uz sestdienu pārcelta spēle starp Himkiem un Kauņas ''Žalgiri''. Lietuvas klubā pozitīvs tests reģistrēts centra spēlētājam Žofrē Loverņam, bet par pārcelšanas iemeslu nosaukti pozitīvie testi Maskavas apgabala klubā.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleague.net/news/i/a...


Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.