Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līga oficiāli kļūst par ULEB biedru

Andrejs Siliņš

VTB līga oficiāli kļūst par ULEB biedru
VTB līgas ģenerāldirektors Andrejs Širokovs
Foto: Sport Express

VTB Vienotā Basketbola līga, kurā startē arī Latvijas vienība Rīgas VEF, oficiāli kļuvusi par Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) biedru, ziņo VTB līgas mājaslapa.

Vakar ULEB ģenerālajā asamblejā, kas norisinājās Spānijas pilsētā Barselonā, tika pieņemts lēmums oficiāli atzīt un uzņemt biedru statusā VTB Vienoto līgu. VTB līga kļuvusi par organizācijas 16. biedru. Iepriekš ULEB biedru statusā bija Spānijas, Itālijas, Francijas, Grieķijas, Vācijas, Izraēlas, Čehijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Beļģijas, Nīderlandes, Šveices, Austrijas un Polijas līgas, kā arī Adrijas līga.

"Esam priecīgi, ka mūsu darbs šajā virzienā, kas turpinājās aptuveni gadu, ir veiksmīgi noslēdzies," komentēja VTB līgas ģenerāldirektors Andrejs Širokovs. "VTB līga nopelnījusi tiesības kļūt par tik cienījamas un ļoti pazīstamas organizācijas kā ULEB."

Nākamnedēļ gaidāmas vairākas tikšanās starp VTB līgas un ULEB vadībām, lai apspriestu nākotnes sadarbības iespējas un modeli. Pašreizējā sistēma paredz, ka VTB līgas čempione tiek pie vietas ULEB Eirolīgas turnīrā. Tā kā titulu izcīnīja Maskavas CSKA, kam jau ir Eirolīgas A licence, pie vietas Eirolīgā tika Ainara Bagatska trenētā "Nizhny Novgorod". Tāpat Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā piedalīsies Kazaņas "Unics", kas ir labākā VTB līgas komanda, kas nav saņēmusi A vai B licenci.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-09 12:41, pirms 10 gadiem
bez RUS naudas vairs nekur
par politiku : pat Austrija, kura II.pasaules kara brīnumainā kārtā nenokļuva socblokā, tagad siekalojas parakstot gāzes vada izbūves līgumu
jau pirms padsmit gadiem slavens rietumu politologs paziņoja, ka zemes iedzīvotāju lielā skaita un mazā dabas resursu atlikuma dēļ pasaulē valdīs tikai tās valstis, kurām tie vēl būs atlikuši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-09 13:58, pirms 10 gadiem
LatgolysPatriotsArmands rakstīja: Nuj nūbanoja, komer as vīns ta rokstu Latgalīšu volūdā tikmār arī banos mani orā.

Kas attīcuos iz VTB, tod man iroda interesonti tys kas ar itū leigu nūtiks 2016. godā, kod VTB banka samazynuos sovus sponcoriešonis izdevumus iz 30-40 %.
Pareizi dari, ka nekautrējies par savu izcelsmi un valodu, ja grib visu var saprast, ko raksti !

  -4 [+] [-]

, 2014-07-09 14:18, pirms 10 gadiem
Bokots VTB, boikots KHL, boikots krievu precēm un valodai !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-09 17:00, pirms 10 gadiem
Reāls spēriens leišiem pa olām - turnīrs ne no kā pēkšņi kļuva par ceļazīmi uz eirolīgu un eirokausiem. Un leiši vēl gribēja, lai VTB pieskaņojas viņu prasībām un kalendāriem - pret naudu var cīnīties tikai ar lielu naudu, bet leišiem naudas pagaidām nav vispār.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja