Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: Kuruca pārstāvētā ''Partizan'' saņems Eirolīgas wildcard

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žurnālists: Kuruca pārstāvētā ''Partizan'' saņems Eirolīgas wildcard
''Partizan'' galvenais stratēģis Žeļko Obradovičs.

''Basketinside.com'' žurnālists Mateo Andreāni ziņo, ka latviešu basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Adrijas līgas vicečempione Belgradas ''Partizan'' tuvākajā laikā saņems oficiālu wildcard dalībai nākamās sezonas ULEB Eirolīgā.

Leģendārā Žeļko Obradoviča vadītā ''Partizan'' pagājušajā starpsezonā piesaistīja bijušos Milānas ''Olimpia'' līderus Zaku Ledeju un Kevinu Panteru, publiski paužot vēlmi atgriezties ULEB Eirolīgā. Vistiešākajā veidā - ar uzvaru Eirokausā - Belgradas klubam tas neizdevās. ''Partizan'' pirmajā kārtā piedzīvoja fiasko pret turku ''Bursaspor'', bet Adrijas līgas finālsērijā ar 2-3 zaudēja iepriekšējo sezonu serbu flagmanim ''Crvena Zvezda''.

Komanda gan cerības uz dalību nākamās sezonas Eiropas prestižākajā klubu turnīrā nav atmetusi. ''Partizan'' ir viena no galvenajām kandidātēm uz wildcard saņemšanu. Kā ziņo itāļu basketbola žurnālists Mateo Andreāni, tuvākajā laikā ''Partizan'' tiks apstiprinātā kā Eirolīgas dalībniece.

Cēsnieks Kurucs, kurš pagājušajā vasarā noslēdza divu gadu līgumu ar ''Partizan'', sezonas noslēdzošajos trīs mēnešos nebija atrodams Serbijas granda spēļu pieteikumā.

''Partizan'' līdz šim iepriekšējo reizi Eirolīgā spēlējusi 2013./2014. gada sezonā, kad ar pašreizējiem NBA basketbolistiem Dāvi Bertānu un Bogdanu Bogdanoviču ierindā, sasniedza Top 16 fāzi.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-09 11:42, pirms 2 gadiem
Gan jau ka bez Roda sastāvā

     [+] [-]

, 2022-06-09 12:13, pirms 2 gadiem
Interesanti uz kada pamata, jo runaja, ka vietas dabus Valensija un Eurocup finaliste Buraspor!

     [+] [-]

, 2022-06-09 12:14, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Gan jau ka bez Roda sastāvā
divu gadu ligums. Ja negrib Rodi redzet tur, tad lai maksa pravas naudas summu izpirkuma!

     [+] [-]

, 2022-06-09 19:36, pirms 2 gadiem
Nesaprotu tā trenera loģiku - vnk atstāt NBA džeku aiz borta pilnīgi bez iemesla. Gan jau Rodis uzdeva jautājumu vai kko noburkšķēja, bet tam vecajam āmurgalvam kkas nepatika un še tev izniekota sezona un karjera iedragāta

     [+] [-]

, 2022-06-09 23:28, pirms 2 gadiem
Bodiroga vadīs Eirolīgu, tāpēc nekāds brīnums, ka savejo vilks iekšā.

     [+] [-]

, 2022-06-10 00:04, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Nesaprotu tā trenera loģiku - vnk atstāt NBA džeku aiz borta pilnīgi bez iemesla. Gan jau Rodis uzdeva jautājumu vai kko noburkšķēja, bet tam vecajam āmurgalvam kkas nepatika un še tev izniekota sezona un karjera iedragāta
Tu esi muļķis? Tagad pat viens no, ja ne pat labākais Eiropas treneris nespēj Kurucu izmantot? Kurš bija nestabils nba džeks? Nopietni?