Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas izlases līderis Kabuklu pamet ''Partizan'' pirms Serbijas līgas fināla

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Brazīlijas izlases līderis Kabuklu pamet ''Partizan'' pirms Serbijas līgas fināla
Brunu Kabuklu. Foto: FIBA

Brazīlijas basketbola valstsvienības viens no līderiem Brunu Kabuklu pirms Serbijas čempionāta finālsērijas pametis Belgradas ''Partizan'' rindas, par to nepaziņojot komandai, un ticis sodīts.

Kā vēstī ''Partizan'' komanda, Kabuklu pametis Belgradas vienību, lai dotos uz ASV pilsētu Orlando un piedalītos Brazīlijas valstsvienības treniņprocesā. Serbijas grands savā paziņojumā arī vēstī, ka Kabuklu visas algas saņēmis laikā un tas nevar kalpot par iemeslu komandas pamešanai.

Savukārt ''Mozzart Sport'' ziņo, ka Kabuklu devies uz Floridu, lai piedalītos tiesas procesā par tiesībām uz savu bērnu.

28 gadus vecais Kabuklu šajā sezonā ''Partizan'' rindās Eirolīgā vidēji atzīmējās ar 9,4 punktiem un 4,0 atlēkušajām bumbām.

Sagaidāms, ka viņš pārstāvēs Brazīlijas izlasi olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Rīgā, kas norisināsies no 2. līdz 7. jūlijam.

Izmantotie resursi:
https://partizan.basketball/vesti/a...