Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

papildināts Butauts: "Joprojām ticu saviem spēlētājiem"

Butauts: "Joprojām ticu saviem spēlētājiem"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64.

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" vakar VTB Vienotās līgas spēlē ar 84:85 izbraukumā piekāpās Volgogradas "Krasnij Oktjabr". Pēc mača komentārus sniedza abu komandu pārstāvji.

"Mača pirmajā pusē slikti spēlējām aizsardzībā, bet otrajā puslaikā situācija mainījās. Noteikti jāņem vērā lielais sarežģīto metienu daudzums, ko "Krasnij Oktjabr" basketbolisti pār mūsu rokām iemeta pēdējās minūtēs. Ja neskaita šos metienus, rezultāts uz tablo būtu mums par labu," mača iznākumu komentēja "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

"Nepiekrītu, ka mums viss ir zaudēts. Tieši to arī teicu saviem spēlētājiem. VEF tāpat kā "Krasnij Oktjabr" turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs," par Latvijas čempionu izredzēm iekļūt nākamajā kārtā izteicās lietuviešu speciālists.

"Šī sezona jau no paša sākuma ir padevusies diezgan smaga. Ir problēmas gan sastāva komplektācijā, gan sagatavotībā. Mokāmies visas sezonas garumā un vēl joprojām meklējam optimālo spēles variantu. Neskatoties uz to, joprojām esmu optimistisks un ticu saviem spēlētājiem. Domāju, ka sezonas izskaņā spēsim cīnīties par labām vietām gan Latvijā, gan VTB Vienotajā līgā."

Volgogradas kluba galvenais treneris Valentīns Berestņevs tikmēr uzsvēra to, ka viņa vadītajai komandai ir izdevies tikt pie panākuma, tomēr tajā pat laikā krievu speciālists kritizēja savu basketbolistu cīņu par atlēkušajām bumbām, kā arī nespēju noturēt lielāku rezultāta starpību. Volgogradas komandai bija nepieciešama uzvara vismaz +18, lai iegūtu pārsvaru pār VEF savstarpējo cīņu summā un priekšrocību cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
Красный Октябрь - Баскетбольный клуб «Красный...
LTV

1 2 49 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-03-09 12:12, pirms 10 gadiem
bet VEF atbalstītāji netic Tev, Butaut! Cik ilgi Jaunups auklēsies ar šo ielikteni? Muižnieks, Bagijs būtu pavisam cita lieta- savējais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 12:23, pirms 10 gadiem
tu - varbūt, bet es kā lidzjutejs ne tev, ne speletajiem...vefam jau līdzjūtēju kā biezs. var jau pariskēt

  +2 [+] [-]

, 2014-03-09 12:25, pirms 10 gadiem
Sportexpert,vērtēsim Vef sezonu pēc tam,kad tiks vai netiks VTB playoff-os.Ja uzvelkam Neptūņūs un Astanu,tad cerības ir,jo nedomāju ka oktobrēni uzvilks CSKA,un vēl būs cīņa ar Azovmash,ja netiks playoff-os,tad sezona ir izgāzta,jo nav sasniegts neviens mērķis,ne top32 eirokausos,ne VTB play-off,ne eirolīgas kvalifikācija Viļņā.

  +7 [+] [-]

, 2014-03-09 12:31, pirms 10 gadiem
Un es ticu citplanētiešiem!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-09 12:36, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Tavi nosauktie maksā lielu naudu un šaubos, ka Bagijs grib no Eirolīgas atteikties un ne vienmēr savējais ir tas labākais
Ja arī Muižnieks maksā dārgāk, tad tur starpība nav tik liela, lai to nepieņemtu. + Butauts vāc tik savus amerikāņus, tajā pat laikā ar ko sliktāks būtu latvietis Freimis par,piemēram, Niksu? Nauda te nav arguments, jo šaubos vai pirmgadnieks Eiropā maksās daudz vairāk par Freimani. Tas ir tikai viens piemērs... Es labāk skatos uz latviešu spēlētājiem nevis tiem kadriem, kuri tagad spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 12:45, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Nevar visus no LV savākt, ir vajadzīgi leģionāri...ja gribi tikai LV spēlētājus skatīties, tad ir LBL un Freimis maksā vairāk nekā Nix, es arī labāk redzēt Freimi, bet šogad tā komplektācija iespārda, bet ja paskatamies uz maiņu, kas nāk, tad nemaz tik slikts skats nākotnē nav, nākamsezon var cerēt, ka Iļjins ie kā pirmais centrs un tad Anžeju varētu kā otro un tad jāpaņem drīzāk kāds spēka uzbrucējs ar labu skilu, Jakovičs jau varētu iet kā pirmais saspēles vadītājs, nu kādus divus leģionārus nākamsezon vajadzētu
kur tu tos ciparus izrauj? neticu, ka Muizniekam - Butautam, Freimanim - Nixam baigi lielas starpibas algas.

  +7 [+] [-]

, 2014-03-09 12:49, pirms 10 gadiem
Bet NEVIENS vairs netic Tev, Butaut!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-09 13:00, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Paskaties uz pašiem klubiem, Muižnieks jau bija ļoti labs treneris un pirms tam labi Polijā trenēja, bet Butautam bija pauze un tad Vef, tāpēc tā relatīvi runājot Muižniekam varētu būt gan labāks cipars, kas ar centriem saistās, tad Nix ir pirmgadnieks, kuriem pirmajā sezonā parasti ir mazāks cipars, bet Freimis jau bija sevi pierādījis gan Spānijā, gan izlasē
lol Butautam daudz iespaidigaks CV par Muiznieku. Khimik tada pasa limena klubs ka VEF. neko vini tur daudz vairak Freimanim un Muizniekam nemaksa.

  +5 [+] [-]

, 2014-03-09 13:09, pirms 10 gadiem
motosports rakstīja: Kāpēc viņi spēle Krievu līga ja notiek Ukrainas okupācija? Vefam ir jāizstājas no VTB. Lietuvieši tribīnes protestēja pret notikumiem Ukraina, bet kāpēc Vef fani klusē?
varbūt tāpēc, ka VEFAM nav fanu ?????

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 13:09, pirms 10 gadiem
Spēlētāji, fani un visi heiteri netic tev muļķi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-09 13:15, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: varbūt tāpēc, ka LBL līmenis ir sūdīgs? LBL diezgan atpaliek no LKL
Vainīgs nav līmenis, vainīga ir VEF attieksme pret LBL un attieksme pret apkārtesošajiem. Es tāpat esmu VEF fans, lai vai, kas notiks, bet gribētu redzēt arī to, ka klubs cenšas kautkā piesaistīt publiku. A tur vieni mudaki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 13:25, pirms 10 gadiem
motosports rakstīja: Kāda starpība līmenim ir jāizstājas lai atbalstītu Ukrainu. Tas nav pieņemami ka VEF šobrīd spēlē krievu līgā.
Es domāju, tad ne tikai VEF!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 13:34, pirms 10 gadiem
Taa kaa laiks vinjam buutu atkaapties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 14:08, pirms 10 gadiem
motosports rakstīja: Dinamo nevar izstātes no krievu līgas jo to sponsorē krievi, bet ko VEF meklē krievu līgā? Un kāpēc no VEF faniem nav nevienas protesta akcijas. Kāpēc jūs klusējat, vajag boikotēt VEF dalību krievu līgā.
Ko tur boikotēt, esmu par to, lai izstājas. Tādai pašai nostājai arī jābūt būtu tev par Dinamo. Krievu klubs, krievu nauda - vispār visiem būtu jāignorē DR, un nevajadzētu iet uz viņu spēlēm!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 14:13, pirms 10 gadiem
heh vefelis spele okupantu liga, ka jus varat atbalstit tadu klubu. Jums pasiem pretigi nav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-09 15:58, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Es atvainojos, bet Vef spēlē vienu apli tikai LBL līmeņa dēļ, ja Vef nav problēmu, tad praktiski tikai BKV var kaut ko izdarīt, ja būtu kā LKL, tad tur jau augstāka līmeņa komandas un tādas spēles piesaistītu vairāk cilvēku, un ja LKL sāks izspēlēt 4 apļus un tādā gadījumā var jau sākt domāt par BBL slēgšanu, jo LKL klubi ar laiku aizietu un tad LV un EST klubiem būs dirs*
Nacionalajam čempionātam vismaz vārdos un attieksmes ziņā jābūt primārajam. No tā no VEF vadības puses nav ne miņas. Arī jābūt fanu lokālpatriotiskumam. Tādi laiki bija ne pārāk finansiāli vieglajos 90-tajos, kad tomēr Broči, Bonus, Lainers nopietni vicojās un Daugavas CSN bija parasti pilns. Bez cīņas vietejā līmenī ar vienu klibojošu superklubu arī ārpusē nekas nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-09 16:00, pirms 10 gadiem
Jāatzīst, ka arī Arēna basim nav īpaši piemērota. Nav īsti pietiekama klātbūtnes efekta.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 16:04, pirms 10 gadiem
Vefam nav daudz izvēles kur spēlēt,ja ātri izstājas no eirokausiem kur tad viņiem spēlēt ta,LBL vai?Tanī VTB līgā spēlē ne tikai krievu komandas,kurās paši krievi ir uz pirkstiem saskaitāmi,tā kā pa lielam tā ir normāla līga ar VTB bankas atbalstu.Adrijas līgā mums ceļujumus tur un atpakaļ nevienu banka te nesponserētu,tapēc jāsamierinās ar to kas ir.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 16:30, pirms 10 gadiem
Smiekligi un pretigi ka vefelu faneli attaisno spelesanu okupantu liga, laikam ir sailgojusies pec psrs.
1 2 49 komentāri