Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF noslēgs sezonu VTB līgā

VEF noslēgs sezonu VTB līgā
Foto: vefriga.com

Šovakar basketbola klubs "VEF Rīga" dosies laukumā savā šīs sezonas pēdējā VTB līgas spēlē, kad izbraukumā tiksies ar Krievijas klubu Maskavas apgabala "Khimki". Spēles sākums pulksten 18:00 un tiešraide LTV7 kanālā.

Uz Maskavu VEF basketbolisti izlidoja trešdienas rīta pusē, uz kurieni devās ne savā labākajā sastāvā. Rīgā palicis amerikāņu saspēles vadītājs Trevons Hjūzs, kurš iepriekšējā spēlē pret Šauļiem sastiepta ikra muskuli, kā arī Ahilleja cīpslu. Kā informē klubs, tad pagaidām nav prognozes par Hjūza atgriešanos laukumā. Vēl šovakar laukumā neizies kapteinis Kristaps Janičenoks, kurš turpina atlabt no Ahilleju cīpslas savainojuma. Tomēr Vefiņa ārsts Viesturs Lāriņš atzinis, ka jau drīzumā Kristaps atgriezīsies laukumā. Sākotnēji bija plānots, ka Janičenoks ierindā būs uz šīs sestdienas spēli Liepājā, bet visticamāk viņš atgriezīsies uz pirmo BBL ceturtdaļfināla spēli Rīgā pret Lietuvas klubu "Rudupis", kas notiks nākamajā otrdienā.

Pēdējā laikā VEF ārējā līnija nav bijusi pilnā spēkā, jo dažādu savainojumu dēļ kādu laiku sanācis izlaist vairākiem spēlētājiem. Tāpēc, lai apdrošinātos, tuvojoties sezonas izšķirošajām spēlēm, Vefiņš pagājušajā nedēļā vienojās ar 34 gadus veco Aigaru Vītolu. Pagaidām šī spēlētāja pāreja no "Barona" pilnībā vēl nav nokārtota, tāpēc šodien Vītola debija nav gaidāma.

Šosezon VEF un "Khimki" klubi savā starpā tikušies vienu reizi. Spēlē, kas notika pirms trijiem mēnešiem, ar 81:75 virsroku guva viesi "Khimki". Pirms spēles savs viedoklis par pretiniekiem bija arī "Khimki" galvenajam trenerim Oļegam Meļesčenko: "VEF ir interesanta komanda, kam patīk trīspunktnieki un ir labs ātrais uzbrukums. Spēle nebūs viegla. Mēs ceram noturēt savas pozīcijas VTB līgā, tāpēc mūsu uzdevums ir uzvara. Aicinām visus fanus uz spēli, jo esmu pārliecināts, ka viņi izbaudīs rādīto basketbolu no abām komandām."

VTB līgā šī būs regulārās sezonas noslēdzošā 10. spēle, kurai pienākot, tikt tālāk VEF vairs nevar. Pēc deviņām spēlēm rīdziniekiem gūtas trīs uzvaras, kas pagaidām dod piekto vietu grupā, bet "Khimki" ar tikai vienu zaudējumu ieņem pirmo vietu. VTB līgā notiks arī citas spēles un Latvijas basketbola līdzjutējiem saistoša varētu būt rītdienas mačs Ukrainā, kurā Mariupoles "Azovmash" uzņems Armanda Šķēles pārstāvēto Tallinas "Kalev/Cramo".

Spēles sākums Maskavā gaidāms pulksten 18:00, bet jau no pulksten 17:45 tiešraide LTV7 kanālā.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 11:43, pirms 13 gadiem
ES PAR HIMKI

     [+] [-]

, 2011-03-09 12:50, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Tāpat, kā Ventspils BBL?

Šeit jau viss tāpat skaidrs. Himki tak ir mega stipri. Jācenšas iegūt kārtējā pieredze pret šāda līmeņa klubu.
Kas tas ir? - jāgūst pieredze? Cik tad ilgi būs tā pieredze jāgūst, ja VEFā spēlē pietiekami pieredzējuši spēlētāji? Cik tad reizes būs piedodams, ka zaudē n-tās spēles?

Uzreiz, lai nebūtu glups komentārs pretī: neesmu ne VEF atbalstītājs, ne BKV, ne kādas citas komandas. Esmu par normālu skatāmu basi, ko VEFs jau nu tiešām nerāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 15:29, pirms 13 gadiem
kristapskristaps rakstīja: Kas tas ir? - jāgūst pieredze? Cik tad ilgi būs tā pieredze jāgūst, ja VEFā spēlē pietiekami pieredzējuši spēlētāji? Cik tad reizes būs piedodams, ka zaudē n-tās spēles?

Uzreiz, lai nebūtu glups komentārs pretī: neesmu ne VEF atbalstītājs, ne BKV, ne kādas citas komandas. Esmu par normālu skatāmu basi, ko VEFs jau nu tiešām nerāda.
Vairākām komandām, kurām nekas neizšķirās uz šo pēdējo spēli ir otrie sastāvi pieteikti. Lai tie otrie sastāvi iegūst pieredzi. Interesanti, ka VEF, kurā tiešām ir spēlētāji, kuriem vajadzētu iegūt pieredzi, sēž uz soliņā LBL spēlēs, netiek pieteikti VTB un BBL spēlēs. Bet tie vecie krabji, kam jau tā pieredze ir pa pilnam, tiks laisti arī šajā spēlē un tad LBLā sūdzēsies, ka viņi baigi noguruši. Mēsli nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2011-03-09 16:30, pirms 13 gadiem
Par Vefu!