Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Traģēdija Belgradā: 27 gadu vecumā treniņā mirst "Crvena Zvezda" basketbolists Odžo

Andrejs Siliņš

Traģēdija Belgradā: 27 gadu vecumā treniņā mirst "Crvena Zvezda" basketbolists Odžo
Maikls Odžo. Foto: 15min.lt / Scanpix

Piektdiena nesusi sēru vēstis basketbola pasaulei - rīta treniņā sirdstrieku piedzīvojis Belgradas "Crvena Zvezda" nigēriešu spēlētājs Maikls Odžo, mirkli vēlāk sirdsdarbībai apstājoties neatgriezeniski.

Odžo bija ieradies sev labi pazīstamajā Belgradā, lai gatavotos jaunajai sezonai, un šī rīta treniņā piedzīvojis sirdstrieku, pēc kā turpat arī miris.

Pēc Floridas štata universitātes pabeigšanas Odžo profesionāļa karjeru sāka tieši Serbijas galvaspilsētā Belgradā, 2017. gadā pievienojoties FMP klubam. Pēc vienas sezonas FMP Odžo pievienojās "Crvena Zvezda" un pamazām kļuva par komandas līdzjutēju mīluli.

216 centimetrus garais basketbolists aizvadītajā sezonā debitēja Eirolīgā, vidēji 11 ar pusi minūtēs gūstot 4,1 punktu un izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas. Divās sezonās "Crvena Zvezda" sastāvā Odžo izcīnīja Adrijas līgas superkausu un kļuva gan par Adrijas līgas, gan Serbijas līgas čempionu.

Izmantotie resursi:
https://sport.blic.rs/