Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eiropas kausa izloze: Trīs latvieši vienā grupā

Eiropas kausa izloze: Trīs latvieši vienā grupā
Anžejs Pasečņiks Eirokausa spēlē
Foto: Eurocupbasketball.com

ULEB Eiropas kausa izcīņas izlozē vienā grupā ir nonākusi Artūra Strautiņa pārstāvētā Redžo d'Emīlijas "Grissin Bon", Anžeja Pasečņika Grankanarijas "Herbalife" un Artūra Štālberga trenētā "Nizhny Novgorod" komanda.

A grupā konkurenci trijiem latviešu pārstāvētajiem klubiem sagādās pēdējo triju gadu Horvātijas čempioni Zagrebas "Cedevita" un grieķu Atēnu AEK, kas ir atgriezusies Eiropas kausā pirmo reizi kopš 2007. gada.

Jāņa Timmas klubs Sanktpēterburgas "Zenit" ielozēts C grupā, kura tam pretī stāsies spāņu klubi Malagas "Unicaja" un "UCAM Murcia".

Katra komanda tiksies ar katru divreiz - mājās un viesos, lai noskaidrotu četras vienības, kas kvalificēsies "Top16" kārtai. Tajā klubi vēlreiz tiks sadalīti pa četrām grupām un katrs aizvadīs sešas spēles. Divas labākas komandas no katras grupas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, ar kuru sākot, katra nākamā būs "play-off" sērija līdz divām uzvarām. Eiropas kausa čempionu paredzēts noteikt aprīļa sākumā.

"7Days" Eiropas kausa grupas

G.
ANizhny NovgorodHerbalife Gran CanariaCedevita ZagrebStelmet Zielona GoraAEK AthensReggio Emilia
BKhimki Moscow RegionAlba BerlinBilbao BasketLietuvos RytasFoxtown CantuPartizan NIS
CUnicaja MalagaBayern MunichUCAM MurciaDinamo SassariZenit St. PetersburgBuducnost Voli
DLokomotiv KubanValencia BasketUnion OlimpijaHapoel JerusalemRatiopharm UlmDolomiti Energia Trento

Izmantotie resursi:
Eurocupbasketball.com

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 17:00, pirms 8 gadiem
Dairis un Bilbao ?? Vins pats viena no intervijam izteica,ka jau ir aizbraucis prom un neko no iedzives tur nav atstajis. Ari liguma ar klubu vairs nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja