Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Par Kedžo interese no Itālijas

Par Kedžo interese no Itālijas
Mateo Kedžo
Foto: www.bkventspils.lv

Basketbola kluba "Ventspils" spēlētājs Mateo Kedžo pēc sezonas beigām Latvijas Basketbola līgā (LBL) varētu uzspēlēt Itālijas augstākās līgas izslēgšanas spēlēs. Par Kedžo interesi izrāda Boloņas "Virtus".

Itālijā tuvojas regulārās sezonas noslēgums, paliekot vairs tikai divām spēlēm tajā. Pēdējā kārta paredzēta 16. maijā, bet pēc tam sāksies izslēgšanas spēlēs. Pašreiz piektajā vietā esošais Boloņas "Virtus" lūkojas pēc pastiprinājuma garajā galā un viens no kandidātiem esot "Ventspils" basketbolists Mateo Kedžo.

Ja Boloņas klubs izvēlētos Kedžo, tad viņa pievienošanās varētu notikt ne ātrāk kā pēc LBL sezonas beigām. "Ventspils" sērijā par trešo vietu ar 1:0 ir vadībā pret "Valmieru". Lai iegūtu bronzas medaļas, ventspilniekiem vajadzīgas vēl divas uzvaras un sērijas trešā spēle paredzēta 13. maijā.

Bez Kedžo Itālijas klubam ir vēl divas citas opcijas - Zorans Ercegs, kurš sezonu noslēdza "Panionios", būdams izīrēts no cita Grieķijas kluba "Olympiacos", kā arī Mihals Kakiouziss no Saloniku "Aris". Visi trīs kandidāti ir eiropieši, jo to viesspēlētāju vietas, kas var būt ne-eiropieši, ir iztērētas. Vēl pagājušonedēļ Boloņas klubs pastiprināja saspēles vadītāja pozīciju, parakstot līgumu ar 23 gadus veco amerikāņu aizsargu Āronu Džeksonu, kurš tikko bija noslēdzis savu pirmo profesionālā basketbolista sezonu Turcijā.

Izmantotie resursi:
bolognanotizie.com

  +2 [+] [-]

, 2010-05-07 14:06, pirms 14 gadiem
Kedzo cepuri nost,bet parsteidzosi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-07 14:43, pirms 14 gadiem
diezgan pastulba sistēma,ka var pieteikt spēlētājus tik vēlu...

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 16:18, pirms 14 gadiem
lai tik brauc kaut šodien prom.